Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Re: Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva

Post od Ralee »

Na sta konkretno mislis Delija? Jeste tu zakrcenje stalno i zna da bude tesko kolima da se dodje, ali moze da se dodje sa vise strana. Ono sto se meni svidelo jeste da ti je sve tu u naselju, osnovna skola, obdaniste, prodavnice, apoteka, banka, kao u recimo bloku 45. Jedino sto za razliku od bloka, bar za sada, ima dosta parking mesta. Sto se kvaliteta gradnje tice, to ne znam ali mi na pogled ne deluje da je nesto kvalitetno, prosek.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Osim saobracajnog aspekta koji je katastrofalan i kvaliteta koji je vrlo diskutabilan (a mozda i nije :) ) - imas ceo forum, pa citaj.

Kreni recimo odavde:
http://stepa.rs/forum/index.php?/forum/ ... nje-istih/
Poslednja izmena od Delija u 14 Nov 2017, 16:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Tu se trenutno gradi mnogo stanova. Izraelci što su gradili Central Garden tu u kraju takođe grade kondominijum zatvorenog tipa. Mada to ide nešto sporije...
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

kruzni put se prosiruje na 2+2 i izlazice na autoput kod laste. trenutno su u fazi eksproprijacije sto znaci da bi ja prognozirao zavrsetak za izmedju 7 i 10 godina al kad to bude gotovo bice mnogo bolja situacija.
Ralee
Reactions:

Post od Ralee »

Delija znam ja da su zgrade generalno raspad sistema, mislio sam da je dobro kao koncept, zamisao. Meni tako nesto odgovara da mi je sve na 5 minuta peske, da ne moram da palim kola, a da nije bas strogi centar. E sad sto se to urnise kad se sprovodi u delo pa nekog ubija promaja kroz pvc to je druga prica.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Pa sta mi vredi koncept koji je dobar, ako je realizacija ocajna? :zbunjen:

To podseca na programe mnogih nasih politickih stranki... :ccc:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Pogledao sam stanove u Panorami, kada su napravili sajt. Nekako si mi kuhinje male, čak inu nešto većim stanovima, ali tiopjem da se pregradni mogu razmeštati. I kupatilo se može birati (kada ili tuš kabina i tako to). DW?

TT

Zveroljub
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 20:33
Garaža: Astra j

Post od Zveroljub »

ftj napisao: 14 Nov 2017, 16:40 kruzni put se prosiruje na 2+2 i izlazice na autoput kod laste. trenutno su u fazi eksproprijacije sto znaci da bi ja prognozirao zavrsetak za izmedju 7 i 10 godina al kad to bude gotovo bice mnogo bolja situacija.
Prognozira se za 7-10 godina???
Mislis li da bi uzivao da se svaki dan probijas u i iz naselja tih 7-10 godina (ako bude i tada)?
Mozda gresim, ali smatram da je prvo trebalo napraviti prilaz, pa onda graditi naselje.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ehh sada, sta je trebalo...pa kako ce lepo BG na vodi da bukne u sred vec prenatrpanog dela grada :D
Kod nas je bitno zaraditi lovu, a ostalo...pa koga to zanima :)
Zidaju komplekse za hiljade ljudi kao kuce na svom placu da zidaju.
Ti ogromni kompleksi su cesti bulja, jer prelo cene kvadrata moraju da ti naplate i ulice i sve sto ide iz to.
Pa posto ne mogu da naplate to, zakidaju na kvalitetu da bi isto zaradili.

Sent from the 7th edge of the 3rd World.

Poslednja izmena od Xepoj87 u 14 Nov 2017, 17:14, izmenjeno 2 puta ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ralee
Reactions:

Post od Ralee »

@Delija
Tebi, meni ili nekome ko se iole malo razume ne vredi, jer ti nikad tamo neces kupiti nekretninu. Njihov cilj je bio sto jeftinija gradnja i sto jeftiniji stanovi. Ko je gradio i ne podsecala na program. Meni se svakako svidela ta prakticna strana naselja.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Kolko beše bio kvadrat tamo? Sad grade u Zemunu, lepa lokacija ali kvadrat od 1300e bez pdv-a! Struktura stanova mi se ne dopada, kvalitet očekujem ispod proseka, a cena nimalo atraktivna. Što je najgore sve će prodati i pre nego završe prvu zgradu jer banke daju kredit i bez 80% završenog obzirom da je investitor GDS. ja sam razmišljao, ali kad sam video cene, ne pada mi na pamet.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

pedja napisao:Pogledao sam stanove u Panorami, kada su napravili sajt. Nekako si mi kuhinje male, čak inu nešto većim stanovima, ali tiopjem da se pregradni mogu razmeštati. I kupatilo se može birati (kada ili tuš kabina i tako to). DW?

TT
Moze da se pomera.
Ja sam uzeo ovaj stan, 68kvm.
S tim da ce sank izgledati kao u pokaznom stanu
Slika
Slika
Slika
Slika

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Ralee
Reactions:

Post od Ralee »

Trojke u takvim situacijama bih pre uzeo stari stan nesto jeftiniji i mic po mic ga renovirao. Mislim da ispod 1500e kvadrat nista dobro ne moze da se dobije. I ovi sto grade jednu zgradu zakidaju na kvalitetu samo da bi ostvarili sto veci profit po m2. Onda mogu da ponude kvadrat po nesto manjoj ceni, ostali isto moraju tako da se spsuste da bi imala konkurentsku cenu i tako ubiju kvalitet gradnje. Dok se covek ne upusti u sve to ne moze ni da zamisli koji je to lov u mutnom.
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

Stef sa srećom. :pivo:

Ako ti je ono liftovsko jezgro do spavaće sobe ima da postaneš žešći drkoš kad omatoriš. :mrgreen:
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Hvala Stjepo :pivo:
Valjda cu promeniti stan do tada :kezo:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika