A imam samo dva dana fore, sutra moram dakle da šaljem. A uverenje o državljanstvu mi je iz 2015. ako ne budem mogao sutra da izvadim novo, šaljem ovo.

Tako je, ali imaju rok od 15 dana da to urade, a ako je zurba, jasno ti je onda sta ti je ciniti tj. ne tebi nego njemu.stefanan napisao:Državne službe bi sad to trebale same da pribavljanje, izvršena je neka centralizacija
Sent from my MI 5 using Tapatalk

ako je neko proglašen mrtvim, a posle se ispostavi da nije briše se iz knjige
 ako je neko proglašen mrtvim, a posle se ispostavi da nije briše se iz knjigeAko nije tajna, za sta je konkrus? Za vojsku? Ako je za policiju ili zatvore, moj savet ti je da bezis sto dalje od togaPulp Fiction napisao: 14 Nov 2017, 16:05 Konkurs i jeste za državu i ne bih voleo da padnem već na prijavi kao prošli put. Tako da imam CV, izvod iz matične knjige rođenih, uverenje o državljanstvu da pošaljem, a za razliku od prošlog puta kada sam morao i ono da nisam osuđivan sad će oni sami da pribave to
A imam samo dva dana fore, sutra moram dakle da šaljem. A uverenje o državljanstvu mi je iz 2015. ako ne budem mogao sutra da izvadim novo, šaljem ovo.

Ogromna je konkurencija, a primaju 10-ak, tačnije sada 13.
 Ogromna je konkurencija, a primaju 10-ak, tačnije sada 13. 

Jeste, upravo trazim koliko se krecu na mobile dePulp Fiction napisao: 14 Nov 2017, 20:40 @hawkeye Ma za MSP. Ja sam završio FPN, a oni imaju konkurse jednom u 3 godine i to za pripravnike. Prošli sam izvisio, ali ok idem opetOgromna je konkurencija, a primaju 10-ak, tačnije sada 13.
A inače konkurisao sam i u min. odbrane i to za civilnu funkciju lokalno kod mene u opštini. Nisam prošao...
To ti je moj FPN konkurišem u bankama da radim bukvalno na pultu ono osnovno, i ne prolazim...Hteo carinu ne može ni tamo. A imam nekoliko graničnih prelaza oko mog mesta.
P.S.
Gledam Porodično, jel ovo NSX vozi Gaga Nikolić kad je došao da gleda Branda?

Pulp Fiction napisao: 14 Nov 2017, 20:40 P.S.
Gledam Porodično, jel ovo NSX vozi Gaga Nikolić kad je došao da gleda Branda?