Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva
Re: Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva
Za stan u Nemačkoj 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Joj, muka je kako god okreneš. Čast retkim izuzecima ali majstore ne volim da vidim ni na ulici, a kamoli da mi nešto rade. Renovirao sam komplet stan u kojem sam sada, pre 8 godina i skratio sebi život za jedno 3 godine od nerviranja. Sad je došlo vreme da tražimo nešto veće i bolje i to je sve na knap ali mora se zbog dece, ako ne zbog nas. Išao bih i na staru gradnju ako nije preveliko ulaganje jer keša nemam, jedva da se nategnem za učešće. Zato mi je novogradnja bolje rešenje. A to mic po mic, znam sebe, nisam ja taj tip da uštedim pa sređujem po malo.Ralee napisao: 14 Nov 2017, 17:36 Trojke u takvim situacijama bih pre uzeo stari stan nesto jeftiniji i mic po mic ga renovirao. Mislim da ispod 1500e kvadrat nista dobro ne moze da se dobije. I ovi sto grade jednu zgradu zakidaju na kvalitetu samo da bi ostvarili sto veci profit po m2. Onda mogu da ponude kvadrat po nesto manjoj ceni, ostali isto moraju tako da se spsuste da bi imala konkurentsku cenu i tako ubiju kvalitet gradnje. Dok se covek ne upusti u sve to ne moze ni da zamisli koji je to lov u mutnom.
Posetite www.garaza.rs !
Koliki stan trazis i za koji budzet ako nije tajna?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Brzine idu u H-a !!!

Super ti je ovaj stan. Malo je bzv što nemaš izlaz iz spavaće sobe na terasu ali dobro. Stolarija je PVC ili ALU?
- Day Walker
Alu stolarija.
Razmisljao sam o izlazu, medjutim rekose mi da je neizvodljivo zbog betenskog zida u kom je neka debela armatura.. Ako sam dobro skapirao.
Tako da sam prihvatio da je tu prozor i to je to.
Razmisljao sam o izlazu, medjutim rekose mi da je neizvodljivo zbog betenskog zida u kom je neka debela armatura.. Ako sam dobro skapirao.
Tako da sam prihvatio da je tu prozor i to je to.
Brzine idu u H-a !!!

Znaci imaš izlaz
Sent from my MI 5 using Tapatalk

Sent from my MI 5 using Tapatalk
- Day Walker
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Je l taj frizider ima ventilator unutra?
Pre par dana sam gledao isti, moji hoce da uzimaju. Je l dobar? Cena je 45k sa ventilatorom
Pre par dana sam gledao isti, moji hoce da uzimaju. Je l dobar? Cena je 45k sa ventilatorom
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Evo ga info iz prve ruke za "Stepu". Kvalitet zgrada je od sjaja do očaja, u zavisnosti od toga koji izvodjac je gradio zgradu. Očaj je mozda prejaka rec, ali medju tih pedesetak zgrada ima svega. Posto je moja zgrada medju poslednjim napravljena, bio sam veoma skeptican slusajuci neka losa iskustva pojedinaca, koji su vec bili useljeni. Na srecu, prilikom primopredaje, imao sam samo dve sitne zamerke. Jedna otklonjena odmah, a druga u roku od par dana. Nakon toga sam bio siguran da nesto mora isplivati vremenom, ali evo, za nepune 4 godine apsolutno nista.
Sa druge strane, drugar, koji je kupio stan u zgradi preko puta moje, ne moze zimi, sa svim radijatorima na max, da postigne normalnu temperaturu, a radijatori vreli.
Dakle, vec se vrlo dobro zna koje zgrade su dobre, a koje su losije, tako da ako nekome bude trebala konsultacija, rado cu pomoci.
P.S. Panorama mi se svidja. Koliko je kvadrat? Oko 1500?
P.S.2 Nacrt puta sa 4 trake je godinama spreman, a ako rese neki problem sa imovinsko-pravnim odnosima, radovi krecu u martu. Ako to ne bude uradjeno do useljenja Panorame i otvaranja Lidl-a, ebali smo ježa...
Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока
Sa druge strane, drugar, koji je kupio stan u zgradi preko puta moje, ne moze zimi, sa svim radijatorima na max, da postigne normalnu temperaturu, a radijatori vreli.
Dakle, vec se vrlo dobro zna koje zgrade su dobre, a koje su losije, tako da ako nekome bude trebala konsultacija, rado cu pomoci.
P.S. Panorama mi se svidja. Koliko je kvadrat? Oko 1500?
P.S.2 Nacrt puta sa 4 trake je godinama spreman, a ako rese neki problem sa imovinsko-pravnim odnosima, radovi krecu u martu. Ako to ne bude uradjeno do useljenja Panorame i otvaranja Lidl-a, ebali smo ježa...
Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nije tajna ali ne bih ni baš javno. Uglavnom, skromno. Pišem pp.
Posetite www.garaza.rs !
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Okolni putevi su takvi kakvi su bili dovoljni decenijama. Tada nikome nija padalo pa pamet da će se tu graditi stambeno naselje. To je bilo zemljište vojske, vojska bez para, vojnici bez stanova, tada je stanogradnja bila u ofanzivi, subvencionisana prodaja...Tako da je tu bilo dosta zajedničkog interesa. Gradnja je primerena standardu i ciljnoj grupi, a kompromisi su morlai da se prave. Ni prilazne saobraćajnice na mostu preko Ade ne bi bile ovako zapetljane da nije most postalvjen usred razvijene urbane zone i morali su projektanti da se dovijaju. I ovde je slična pričaZveroljub napisao: 14 Nov 2017, 17:11Prognozira se za 7-10 godina???ftj napisao: 14 Nov 2017, 16:40 kruzni put se prosiruje na 2+2 i izlazice na autoput kod laste. trenutno su u fazi eksproprijacije sto znaci da bi ja prognozirao zavrsetak za izmedju 7 i 10 godina al kad to bude gotovo bice mnogo bolja situacija.
Mislis li da bi uzivao da se svaki dan probijas u i iz naselja tih 7-10 godina (ako bude i tada)?
Mozda gresim, ali smatram da je prvo trebalo napraviti prilaz, pa onda graditi naselje.
Stepa je dobar konceptualno i začuđujuće koliko je tamo zgrada niklo uz dosta umerenu kampanju. Mogu misliti šta bi bilo od samoreklame kada bi u Beogradu na vodi napravili toliko zgrada...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jedino kada terasa vredi je kad ima 25 m2 (ali ne duznih!) i pogled na more ili bar jezero.Floyd napisao: 14 Nov 2017, 18:59 Super ti je ovaj stan. Malo je bzv što nemaš izlaz iz spavaće sobe na terasu ali dobro. Stolarija je PVC ili ALU?
U suprotnom - radije ne bih bacao pare na istu

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Jeste. A bure sa kupusom ćeš da držiš u kupatilu 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...