Cisto sumnjam da se rucno sklapaju i kod AMG-a ali to sad nije ni bitno...Xepoj87 napisao:Stancuju se motori kao i svi drugi,dok ih AMG rucno pravi i svaki je poseban.
To sto se, u osnovi, isti motor sa manje konja ugradjuje u 550i nije nista lose jer ta dva modela ciljaju na potpuno razlicitu grupu kupaca.
550i ce kupiti guzonja pun love, koji nece i ne zna da vozi Nürburgring ali zato hoce jak luksuzan auto, koji opet, dobro opremljen nije mnogo jeftiniji od M5ice.
Svakako oni koji hoce iskljucivo ekskluzivu nece uzeti ni M ni AMG jer su i jedan i drugi radjeni na bazi obicnih automobila kojih na ulici (mislim na zapadnu Evropu) ima puno, pa im samo najjaci motor, cije ce performanse moci retko da koriste, ne daje tu dozu ekskluzivnosti kao sto bi mu dali neki modeli drugih proizvodjaca (da ne nabrajam sad).
M5 je odlicna masina i za sad nisam cuo ni jedan los komentar za njega.
Zapravo ovo sto sam ovde procitao su prve primedbe

X5 i X6 M su po meni totalna glupost i ja, kao i mnogi, ne vidim poentu tih automobila.
Da ne bude zablude, vozio sam se u X6 od 306ks i znam o cemu pricam.
Istina je da povlaci kao nenormalan ali taj osecaj brzine i snage u SUV-u je po meni totalno bez veze.
ftj napisao:I onda je jeremy u top gearu lepo dokazao da je to cista glupost jer je prosto nemoguce da jedan lik sam sklopi tolike motore.