Pretpostavio sam, bude smesno i meni.Floyd napisao: 15 Nov 2017, 10:54 Mislio sam da se zezaš
To je najbolja opcija kad imaš plac u gradu.
Milose ti otisao u ilegalu, nema te?
Pretpostavio sam, bude smesno i meni.Floyd napisao: 15 Nov 2017, 10:54 Mislio sam da se zezaš
To je najbolja opcija kad imaš plac u gradu.
Imaš dolazni kabl od brojila do stana ako na to misliš a njega da menjam je besmisleno i nepotrebnoDelija napisao:Jel si sredio kanalizaciju/vodovodne cevi/radijatore i komsijama iznad i pored tebe?sasa lbg napisao: 15 Nov 2017, 09:41 Rekonstrukciju napravio sam u potpunosti (čitaj besplatno ) tako da je stan doveden na nivo nove gradnje u potpunosti mogu reci i bolje u nekim segmentima. Potpuna zamena instalacija vode,kanalizacije ,nesto zidanja rušenja,zamena ele. instalacije,stolarija , podne obloge,kupatilo...da sad ne nabrajam dalje jer ima dosta detalja.
Da li si sredio elektricne instalacije samo u stanu ili i od razvodne kutije do stana?
Taj stan je u mojih top 5 lokacija u gradu.Day Walker napisao: 15 Nov 2017, 10:57Baš lep stanftj napisao: 15 Nov 2017, 10:38 jel ovo nerealno? https://www.halooglasi.com/nekretnine/p ... 0737561404
Zasto je to "besmisleno i nepotrebno", a menjanje instalacija u stanu je "smisleno i potrebno"?sasa lbg napisao: 15 Nov 2017, 11:28Imaš dolazni kabl od brojila do stana ako na to misliš a njega da menjam je besmisleno i nepotrebno
Konkretno sam gledao Kosančićev venac i neke delove oko Skupštine i Politike, na višim spratovima. Verujem ja da može da se nađe i za manje ali ja nisam našao.starac vujadin napisao:Ima salonaca za renoviranje u centru sa cenom ispod 2000 eur/m2...štaviše skoro svi za renoviranje su ispod 2000 eur/m2, osim ako se ne radi o nekoj super mega fantastičnoj mikrolokaciji. Nije tu toliko problem sa cenom koliko sa ponudom i više su problem kupci i njihove nerealne želje nego prodavci.
Kosancicev venac je odlican, drugar tamo prodaje stan. Jedino sto je bas skupo. Njegova zgrada ima parking u dvoristu, ali kako su krenuli da renoviraju ulice sad cimaju sve stanare da nece moci da se udje u ulicu, pa da ce biti potapajuci stubici, pa nesto na prepoznavanje tablice, pa garaza za stanare kod onog obeliska na brankovom mostu. Neizvesno potpuno.Floyd napisao: 15 Nov 2017, 11:47Konkretno sam gledao Kosančićev venac i neke delove oko Skupštine i Politike, na višim spratovima. Verujem ja da može da se nađe i za manje ali ja nisam našao.starac vujadin napisao:Ima salonaca za renoviranje u centru sa cenom ispod 2000 eur/m2...štaviše skoro svi za renoviranje su ispod 2000 eur/m2, osim ako se ne radi o nekoj super mega fantastičnoj mikrolokaciji. Nije tu toliko problem sa cenom koliko sa ponudom i više su problem kupci i njihove nerealne želje nego prodavci.
Kod mnogih zgrada treba da se rade fasade.
Ekstremno malo i sve ih je manje kako se menjaju generacije.starac vujadin napisao:Ima dosta ljudi kojima to nije toliko bitno, a dali bi pare za tu lokaciju koja je fantastična. Parking može da se nađe u krugu od 200-300m.
I to je tacnosasa lbg napisao: 15 Nov 2017, 11:47 Inače ako imaš kretena od komšije curice ti i i novom stanu.
Kanalizacija je vrlo jednostavna ali ljudi nisu.
Mnogo je bolja mikrolokacija oko Palmotićeve i M.Bojića, nego Šafarikova. Ima onaj mračni prolaz gde svi pišaju, nanizani kontejneri s druge strane (povremena buka), škola na jednoj strani ulice koja stoji zatvorena popodne, s druge strane runiriana, ali prelepa stara zgrada ukojoj isto nema nikog, zadnja strana brazilske rezidencije (visok zid)...malo sve to deluje spooky čim padne mrak. Ima tamo lepih stanova i dve ili tri manje salonske kuće. Pored nekih drugih, imam tamo stan za izdavanje na 8. spratu sa odličnim pogledom...e, sad i taj koji je tu stavio osmospratnicu nije bio baš bistar, ali tako je to kad deca komunizma hoće da žive u centru grada kao buržoazija, pa naprave za sebe čudovišta gde im nije mesto da bi se utrpali tuXepoj87 napisao: 15 Nov 2017, 11:39 Nije bas da nemas, posto sam blejao jedno 50ak puta u kaficima na cosku te ulice, uvek sam nalazio mesto, ali je jebeno ako imas 2 auta i ako cesto negde ides autom.
Posle posla nije problem naci tu ili u Palmoticevoj, ali opet, 230k za stan, a cimas se za parking.
To je problem i u Safarikovoj, za sada mojoj no.1 lokaciji(oduvek sam balavio na stan prijatelja, slepa ulica, 90m2, 25m2 terasa, gleda na dvoriste i zgrade koje su okrenute na drugu stranu, dakle zidovi).
Slazem se sa Delijom, kada se vec dovodi do "sive" faze stan u renoviranju, odradi onda i tih poslednjih 5%.
Imaš dosta veliku Aromu u Stevana Sremca na manje od 100m, dve IDEE u Svetogorskoj, Shop&Go na uglu Palmotićeve i Svetogorske...ako nečemu valja živetu u centru Beograda je to što na 5 minuta mogu da kupim sve što mi treba po najvećem kijametu. Bajlonijeva pijaca je blizu, nema ni 1 km...šetnjica od 5 minuta.Pored toga, nije ni nesto specijalno dobro pozicionirana, nema ne znam ni ja sta u blizini sto se tice vecih prodavnica i slicnog.
Dakle, da bi otisao do pijace da nakupujes jednom nedeljno(dobro, mozda mozes i pesaka, nije bas tako daleko, ako imas kolica za pijacu i nije ti problem setnja od par km), moras da sedas u kola, da bi otisao do Tempa, moras da sedas u kola.