Opšta tema o gorivu - cene, kvalitet itd.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Re: Cene goriva u Srbiji
Svakako da je isplativije ako se bas ne moze bez kola svaki dan preci na TNG, ja nemem potrebu svaki dan da idem kolima ali kada se uputim na dalji put a to je bar 3,4 X godisnje prosto pozelim TNG u gepeku 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Cene goriva u Srbiji
Ma da, kada benzin ode na 200 dinara mi treba kao da budemo presrećni što je gas tada samo 100? Ta "logika" tipa 50% cene benzina realno zaista nema logike, već je samo neko odlučio da to bude tako da bi imao masnu zaradu i na tom derivatu.. A trebalo bi valjda da je njegova cena namerno dodatno manja/subvencionisana (ili da je bar cena ugradnje uređaja subvencionisana, kao u mnogim drugim zemljama) zbog ekologije, manjeg zagađivanja i ostalog...Sloba napisao:Rekoh u odnosu na cenu benzina. Neka ne ide preko toga i biću zadovoljan. To je oko 500€ uštede na 10.000 km, nije zanemarljivo.
Tapatalk
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Jbg, pa voleli bi svi da je 5 dinara, ali pošto je realnost nešto drugo, biću zadovoljan ako ostane na tome da bude toliko, duplo jeftinije od benzina. Na kraju krajeva, trenutno imamo jednu od najnižih cena autogasa u Evropi, ne ulazeći u priču oko standarda i plata.
75 dinara = 0.63€
75 dinara = 0.63€
- Prikačeni fajlovi
-
- Untitled.png (29.3 KiB) Pogledano 1548 puta
NexT napisao:posto je moj autobus dizel, a i znao bih da je tako nesto radjeno, u sta si to ugradjivao plin?Stjepa napisao: U svakom slucaju, za ostale, ugradjen plin u autobus.
Ne videh post. Kako u koji autobus? Pa prosao gasovod kroz Rumuniju. Projekat juzni tok pusten punim kapacitetom u rad.

Taj tvoj je minibus. Da bi se zvao autobusom kao moja grdosija moras da mu stavis treci red sedista.

Zar je bilo ko mislio da država neće uzeti 'svoje'? Kako skače broj korisnika plina tako će oni izmišljati takse, akcize itd, ili jednostavno dizati iste. Što ne uzmu kroz benzin/dizel, uzeće na plinu.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ma drzava najmanje haje za odnos cene benzin/gas. Njima je najbitnije da nahrane pantlicaru. Secate se ne tako davno da je odnos benzin gas bio 100:70, pa je skoro bila besmislica i u ugradjivati gas.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Re: Одг: Cene goriva u Srbiji
EE ja sam se vozio kad je cena bila 26 dinara po litri. Davno prosla sretna vremenaSaša napisao:Gde preniska, dabogda bila 35 dinara ko nekad...
Tapatalk
Video sam, dobio sam 2 kupona. Ne znam koliko treba da se skupi da dobijes torbu, mada bi ja radije da mi daju gorivonixa napisao:Sinoć sipan EP BMB95 na NIS-u, Zmaj - 167rsd
Inače, na NIS-u ima akcija sa kuponima i nekim good year torbama, pa ko je zainteresovan neka se raspita.

http://www.nispetrol.rs/sites/default/f ... 8.2012.pdf
Eto nasao sam, pa tu treba i doplatiti. Jbt treba da sipam goriva za 50,000 da bi mogao da kupim torbu za neke jeftinije novce. Kada bi toliko sipao goriva trazio bi da mi daju torbu za dzabe!

Vise se mi svidja bonusni sistem kod ukrajinaca, kada mi sipa zadnje burence, pa kaze evo malo bonusa i line jos 15 litara for free

EDIT by mod: ne citirati poruku neposredno iznad.
NexT ima da otvori prodavnicu good year torbi 

ja juce dobio 13 nalepnica

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
A sto je na EP gorivo uvek jeftinije makar 1 din? Jel bar gorivo OK? Koliko je ED?
Nexta imenujemo za glavnog snabdevaca nalepnicama na forumuNexT napisao:![]()
ja juce dobio 13 nalepnica![]()

Evo vam mali hint kako da dobijete vise nalepnica.
Dakle, posto NIS ima sad neki popust, citavih 1%, oni vam odmah umanje racun, pa ako sipate za 6000, vama je racun 5940 i ne dobijate sestu nalepnicu.
Dakle, sipajte za 6100 rsd, dobicete i 6 nalepnica i kusur
Isti je princip sa sve preko 1000 rsd. I 2k ako sipate, dobijate jedan kupon zbog popusta (racun se kuca na 1983 rsd)
Msm, debilno, al ako vec hocete da skupljate i ako placate, nemojte da vas zajebu
Dakle, posto NIS ima sad neki popust, citavih 1%, oni vam odmah umanje racun, pa ako sipate za 6000, vama je racun 5940 i ne dobijate sestu nalepnicu.
Dakle, sipajte za 6100 rsd, dobicete i 6 nalepnica i kusur

Isti je princip sa sve preko 1000 rsd. I 2k ako sipate, dobijate jedan kupon zbog popusta (racun se kuca na 1983 rsd)
Msm, debilno, al ako vec hocete da skupljate i ako placate, nemojte da vas zajebu