Auto do 7000 chf
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Auto do 7000 chf
Sta je sa ovim 220cdi? Cini se skupim
MERCEDES-BENZ C 220 CDI Avantgarde, 12.2004 / 99'000 km, CHF 8'500.–
https://www.autoscout24.ch/5229455
MERCEDES-BENZ C 220 CDI Avantgarde, 12.2004 / 99'000 km, CHF 8'500.–
https://www.autoscout24.ch/5229455
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
U princip ne bi da komentarisem jer svako daje savet i navija (kao na fudbalski natprevar) da se kupi auto kako sto on vozi ili kakav bi on hteo da vozi. Pass hoces da potrosis 7k eu a ne 17k eu. Hoces pouzdan auto sa kojim ces voziti dosta km i koji ces da ga zamenis za 2-3 godine. Sta letis po mercedese, bmw,ili nesto iz premium brendova. Sam znas kakve su cene za servis u CH ako se nesto pokvari, posebno za premium auta.Isto nadam se da znas da svugde na svetu pa i u CH dobra auta drze dobru cenu i nisam ubedjen da mozes uzeti dobar mercedes koji je malo prosao i slicno za 7k eu. Uzmi neki "normalan auto" recimo golf il nesto slicno koji ces naci za 7k eu u 100% bolje stanje nego neki mercedes,bmw ili bilo sta za 7k eu. Odrzavanje jeftinije,prodazba laksa za 2-3 godine. Ili to ili dodaj na budzet jos 7k eu (14k eu) i uzmi ozbiljan auto. Da sam na tvom mestu i imao budzet od 7k eu ne bih si igrao sa premium auta posebno u zemlji gde su servisne usluge veoma skupe. Ti znas najbolje al mislim da 22 strane nisto korisno i realno. Pozdrav
Kao prvo, dobar MB (navodim primer, nevezano za marku) ili bilo sta iz te klase, je daleko kvalitetniji od, recimo Golfa (kog za te pare moze da nadje,ako ga trazi u stanju kao sto su ove Mecke, 6icu sa pocetka proizvodnje, a recimo da je to cena odlicne petice u CH).
Ili da Pass uzme nekog Sandera recimo, nov auto, jebiga.
Treba malo pogledati i sa aspekta uzivanja u autu.
TT
TT
Имам једно потпитање...
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Jeste kvalitetniji ali dolazimo do momenta koji je superbIII pojasnio, da za taj novac ne mozes kupiti u dobrom stanju, a to je onda posle rupa bez dna za odrzavanje.
Pa nisu svi sjebani sigurno, po toj logici automobili iz 2005 su krševi.
Naravno da ima očuvanih samo treba naći, a cena može da bude mozda 30% veća od proseka, nisu to muzejski primerci
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Naravno da ima očuvanih samo treba naći, a cena može da bude mozda 30% veća od proseka, nisu to muzejski primerci
Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Ko je rekao da su krshevi? Ja to nisam napisao nigde. Procitaj ponovo sta sam napisao.
Drugo mercedes 2004to... sta mislis posto je odrzavanje takvog auta? A da...moze se naci, samo treba naci
Najbolje kada nadjes od one nemacke babe sto samo nedeljom vozila do crkve i pijace, takav auto ne treba nista da se ulaze, cak i gorivo na pumpama toce dzabe.
Drugo mercedes 2004to... sta mislis posto je odrzavanje takvog auta? A da...moze se naci, samo treba naci

Najbolje kada nadjes od one nemacke babe sto samo nedeljom vozila do crkve i pijace, takav auto ne treba nista da se ulaze, cak i gorivo na pumpama toce dzabe.
-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
Tako je...mercedes sa 500k km je mnogo bolji od golf sa 100k km.Golf (ili nesto slicno) mocice da nadje bar 6-7god mladji auto. A to da je mercedes bezmalo star 14 god(dizel) u CH je prosao 100k km kao ovaj iz oglas, sutra ali malo sutra.Svugde u Evropi su racionalni i niko nece kupiti dizel auto da bi vozio 7k km godisnje.elMaestro napisao: 15 Nov 2017, 22:50 Kao prvo, dobar MB (navodim primer, nevezano za marku) ili bilo sta iz te klase, je daleko kvalitetniji od, recimo Golfa (kog za te pare moze da nadje,ako ga trazi u stanju kao sto su ove Mecke, 6icu sa pocetka proizvodnje, a recimo da je to cena odlicne petice u CH).
TT
Plus ne mora da bude golf ako je golf problem,moze bilo sto od te klase jer novac je taj. Ali davati savet i hrabriti ga da kupi Mercedes za 7k eu u CH je cista glupost. Nije CH Srbija za da moze da servisira auto "kod Pere" ili da moze da prodje tehnicki pregled "na lepe oci". Kod nas se kaze "koliko ti je duga cerga toliko ispruzi noge".Vi ga terate da ispruzi noge vise nego sto on trenutno moze/hoce. Nadam se da ce razum preovladati ili da ce imati mnogo srece.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nije mi jasno da se nekome svidjaju ovi pogrebnjaci meckini..
Pritom ne vidim zasto bi uzimao 5-6 godina stariji auto samo da bi bio premium.
Kupi nesto mladje sa manje km i premosti dok ne kupite ponovo nov auto..
Pritom ne vidim zasto bi uzimao 5-6 godina stariji auto samo da bi bio premium.
Kupi nesto mladje sa manje km i premosti dok ne kupite ponovo nov auto..
Brzine idu u H-a !!!

Ovaj karavan dobro izgleda, nema on veze sa pogrebnjakom.
Zasto bi neko kupio polovan premium? A zasto bi neko kupio nov premium?
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Zasto bi neko kupio polovan premium? A zasto bi neko kupio nov premium?
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
- Day Walker
Znam da se ukusi razlikuju, ali ne razumem kako se ovo nekome svidja:

Zasto bi neko kupio polovan premium star 14 godina umesto normalan auto star 7-8god?

Zasto bi neko kupio polovan premium star 14 godina umesto normalan auto star 7-8god?
Brzine idu u H-a !!!

-
Mazohisti 

- Day Walker
Sa 3.0 V6?
________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________

- Day Walker
-
auuu kakva mrak skoda, ovo bih voleo da imam 
VRH !! 4x4 , DSG , snaga na usi izlazi, ali bogami treba odresiti kesu za benzin

VRH !! 4x4 , DSG , snaga na usi izlazi, ali bogami treba odresiti kesu za benzin