Održavanje ulica - Beograd

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Re: Održavanje ulica - Beograd

Post od pedja »

Na Autokomandi je jutros bila milina za uključenje sa AP u J.Bulevar, u odnosu na pre dva dana. Sa druge strane, baš me briga preselio sam se tako da od/do posla stižem relativno brzo i bez da prilazim centru ili mostovima :D

TT

Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Biće manja gužva do ponedeljka.

Sent using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

pedja napisao: 16 Nov 2017, 17:04 Na Autokomandi je jutros bila milina za uključenje sa AP u J.Bulevar, u odnosu na pre dva dana. Sa druge strane, baš me briga preselio sam se tako da od/do posla stižem relativno brzo i bez da prilazim centru ili mostovima :D
I to si izdao Borcu... :o
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

He, ništa još nije definitivno :D

Topla voda, grejanje, (sada novi) parkići, staza za pešake, za bicikliste, parking, prodavnice, pa i Shopi. Samo Dom kulture nedostaje. Malo je takvih mesta, koliko toliko blizu gradu.

Gledao sam neki TV, LG serija 7, nema ga niđe, samo Emmi u Borči ga ima na stanju.

I bez šale, na (npr) Lekinom brdu će deca da peglaju fudbal ispred zgrade kad automobili polete...

TT

Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Sta bre topla voda, pa Borca je jedno od prvih naselja u BG koja je imala toplovod sto je I danas misaona imenica za vecinu grada. O CG da ne pricam. Doselio sam se tamo sa tipa 2 godine I ziveo do 1998, detinjstvo vrh, to vise ne postoji.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

A to je, znači...
markoue
Reactions:
Pridružio se: 21 Nov 2016, 15:56
Garaža: Passat B7 2.0 TDI, PUG 307 1.6 16V

Post od markoue »

Sto se Bulevara tice, prosao danas 2 puta. Nista brze ne ide zbog 4 trake. Jedino je primetno poboljsanje kod tramvaja, pre rekonstrukcije samo sto nisu ispadali iz sina koliko su u losem stanju bile.
A sto se kruznog toka tice, trebala bi policija da stane koji dan i da kaznjava one koji se nepropisno ukljucuju, tj. gaze punu liniju. Lepo je nacrtano kuda treba da se ukljuci, al ljudi i dalje voze kao pre rekonstrukcije, tj. kad nije bilo traka maltene. Jos jedna zamerka je za autobuse, postoje zute trake za bus i taxi, ali vozaci busa bespotrebno voze trakama za automobile i prave nepotrebnu guzvu. Sto se tice pesackih prelaza, Boze sacuvaj. Nista nisu poboljsali. Toliko videh na prvu.. Konkretno na ovakve debile mislim:

Slika
Сад му није ништа...
Korisnikov avatar
noodles
Reactions:
Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi

Post od noodles »

Izgleda da nisu dobro usklađeni semafori u bul. Oslob. Stojim danas na semaforu kod Tiršove ka Autokomandi. Dugo drži, pali se zeleno, i odmah me dočekuje crveno 100m niže kod Pasterove... Upropastili su zonirana mesta, ranije je između drveća bilo 2 mesta, negde i 3, sada su 'ladno napravili samo jedno, tuga. Još su i ukinuli neka mesta (veliki ivičnjaci). Plafon ako ima 50% mesta od onoga što je bilo.

Nisu mi jasne one trake za bus-eve u kružnom toku. Kao, trebalo bi da voze po obodu kružnog toka...? Nije baš sve jedno kad hoćeš da se isključiš, a bus hoće da nastavi dalje... plus ovi indijanci što voze kao i pre, kad nije bilo obeleženo.
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

I ja bi tu sekao, i svako normalan. Pričam za ovo isključenje u beogradsku, najbliže kameri. Ne da se uštedi koji metar već što je mnogo bezbednije da se tako postepeno prestrojiš, ako ništa drugo imaš bolji pregled u desnom retrovizoru sve vreme. A ovo, da izađeš iz kružnog toka nego da navrneš skoro 90 stepeni? WTF? To je takav slepi ugao sa desne strane, a trebaš da presečeš duplu žutu traku gde voze busevi (manji problem) i taksiji (mnogo zajebanije jer su brži i guraju se). Ili ćeš da staneš u sred kružnog toka, što je poseban rizik za sebe, ili ćeš samo da se nadaš da ne ide bus ili taksi. Bar mi tako izgleda sa ove slike.
markoue
Reactions:
Pridružio se: 21 Nov 2016, 15:56
Garaža: Passat B7 2.0 TDI, PUG 307 1.6 16V

Post od markoue »

Ovo iskljucenje je za Nemanjinu, ne vidi se dobro jer je noc.

Slika
Сад му није ништа...
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Jbg ako napravis nesto gde vise od 50% ljudi krsi propis, znaci da nije dobro isprojektovano a ne da su ljudi debili.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

Slaviju sada treba posmatrati kao spomenik i opomenu šta nas je snašlo :kafa:

Samo nemoj da je neko napisao da smo sami izabrali...
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Da nisu strane sile za nas izabrale? :)
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions: