Kod vazdusnog su bitnije prve 2 recenice.
Nije bilo posebnih pregovora kad sam ja uzimao, a to je Jun 2015., vec su imali akciju sa odlicnim popustom za dva vozila u salonu i desetak vozila koja su im stizala iz proizvodnje pocetkom Avgusta meseca...jedan od tih u salonu bio rezervisan i najbolje opremljen...ja se zalepio za taj (volim opremu jbg) ali dzaba...posle 2 dana me zove prodavac i kaze da je odustao kupac od rezervacije zbog problema sa bankom...pitam direktno da spuste jos cenu i da cu da ga uzmem, odobre jos fin popust i to je to, sad vozim taj auto. Generalno mislim da moze opusteno sa njima da se pregovara oko cene, pa evo na novi model vec daju fin popust, a predstavljanje nasoj publici je sutra 7. Oktobra. Imam pozivnicu ali nisam u prilici da odem.Delija napisao:Citajuci review-ove - ne znam koliko je pametno uzeti vazdusno ogibljenje.
[
BTW, sa vrlo slicnom opremom i motorizacijom je XC60 tacno 15k evra jeftiniji od X3 G01. 75k u odnosu na 60k. Doduse X3 ima nesto malo bolje performanse sa slicnim motorom (T5 vs 30i).
A koliko sam cuo za Volvo moze da se izboksuje malo bolji popust.
Kabal bi mogao da iznese svoje iskustvo oko "pregovora".
Ne citas pazljivo. "Lupa" i u comfort modu - udoban je, ali ispusta cudne neprijatne zvukeXepoj87 napisao: 06 Okt 2017, 16:12 Pa zasto bi vozio u sport podesavanju amortizera u gradu?
Kod vazdusnog su bitnije prve 2 recenice.