Sniženja i promocije ovlašćenih distributera

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera

Post od Geza »

Honda CR-V modeli sa popustom i dodatnom opremom
http://www.honda-srbija.rs/code/navigat ... &ObjId=117

U toku trajanja akcije, uz model Honda CR-V, kupci će moći da ostvare popust do 2.000 eur i dobiju paket originalne Honda dodatne opreme vrednosti 1.100 eur.

Od 07. septembra, kupci popularnog Honda SUV modela CR-V, koji već u standardnom paketu ima pogon 4x4, prednje i zadnje parking senzore, dvozonsku automatsku klimu, alu felne 17”, tempomat, napredne sisteme bezbednosti, 8 airbagova i multifunkcionalni kožni upravljač, moćiće da ostvare popust do 2.000 eur i dobiju paket originalne Honda dodatne opreme. Ovaj atraktivan i praktičan paket uključuje aluminijumske pragove, krovni nosač i krovni box i 3D komplet za kišu koji sadrži gumene patosnice i gumenu podlogu za prtljažnik.

Delta Automoto svim kupcima Honda vozila poklanja premium uslugu pomoći na putu Honda Assistance, koja važi na teritoriji cele Evrope 24h dnevno 365 dana u godini. Kupci Honda automobila imaju i mogućnost kupovine novih vozila po principu zamene staro za novo, nezavisno od brenda korišćenog vozila.

Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Pitanje za CR-V je na osnovu koje cene se računa popust od 2000e? Ako je na onu cenu od 22.500e onda je to stvarno odlična kupovina. Moraju da očiste lager, novi model tek što nije.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Ma kakvi... 22500 je vec sa tim popustom. Daju malo opreme i to je to.
Realno, cena je vec i vise nego dobra, tako da...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Evo pojašnjenja

Honda CR-V 4x4 od 22.500 evra

U Hondi su pripremili akciju tokom koje kupci modela CR-V mogu da ostvare popust od 1.200 do 2.000 evra u odnosu na redovnu cenu, ali i da dobiju paket Hondine originalne dodatne opreme u vrednosti 1.100 evra. Akcija počinje u petak 7. septembra, a trajaće do isteka zaliha vozila na lageru.

Honda CR-V sa 2.0 litarskim benzinskim motorom u standardnom paketu ima pogon 4x4, prednje i zadnje parking senzore, dvozonsku automatsku klimu, 17 inčne alu felne, tempomat, napredne sisteme bezbednosti, 8 vazdušnih jastuka i multifunkcionalni kožni upravljač.

Uz to, kupci dobijaju na poklon i paket originalne dodatne opreme, koji uključuje aluminijumske pragove, krovni nosač i krovni prtljažnik i takozvani 3D komplet za kišu koji sadrži gumene patosnice i gumenu podlogu za prtljažnik.

Najjeftinija verzija Honde CR-V, sa uračunatim popustom od 1.200 evra, košta 22.500, dok popust kod najskupljeg modela iznosi 2.000 evra.

Delta Automoto svim kupcima Honda vozila poklanja i premijum uslugu pomoći na putu Honda Assistance, koja važi na teritoriji čitave Evrope 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Osim toga, kupci Honda automobila imaju i mogućnost kupovine novih vozila po principu zamene staro za novo, nezavisno od marke korišćenog vozila.

izvor B92 http://www.b92.net/automobili/vesti.php ... _id=641070
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:

Post od grujicd »

Ovako je već jasnije o čemu se radi. Znači cena i oprema su isti kao u maju kad sam ja kupio, samo što se dobijaju ALU pragovi, krovni nosači i box i gumene patosnice. Originalne gumene patosnice sam doplatio 6000din, doduše samo napred i nazad a ne i u gepeku. Krovni box mi ne treba jer mi je gepek dovoljno velik, staju i koferi i dečija kolica i još svašta. Samo bi mi dizao buku i potrošnju. Kad vidim SUV sa gepekom preko 500l kako ima krovni box uvek se zapitam šta ti ljudi nose? Ovde isključujem kompaktne crossovere sa manjim gepecima kao što su Yeti, SX4, pa i Qashqai. ALU pragove ne volim nešto preterano, ne spada u opcije koje su mi bitne. Sve u svemu meni ovaj paket dodatne opreme meni ne bi ništa značio ali ako neko voli da seli pola stana kad krene na odmor, što da ne.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ja sam video tojotu hilux sa onim poklopcem da izgleda kao karavan pa još stavio i krovni kofer. E šta li tek taj pakuje to je pitanje.
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Odlična je ponuda. Ne piše kakvi su kofer i nosači, ali se u svakom slučaju, ako ne trebaju, isti mogu prodati brzo, naročito kofer.
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Post od profesorPROST »

grujicd napisao: Kad vidim SUV sa gepekom preko 500l kako ima krovni box uvek se zapitam šta ti ljudi nose?
Idu ljudi na skijanje ;) , tu je gepek i od 700 litara mali bez kofera ako ide četvoročlana porodica.
Never Say Never Again
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:

Post od grujicd »

Išla je i moja četvoročlana porodica na skijanje, i još smo nosili sanke i 2 para pancerica u Jazz-ovih 370l, doduše bez skija. Kod CR-V-a ni za skije nije problem jer srednjih 20% zadnje klupe može da se obori. Jedino ako nećeš da stavljaš mokre skije u kola, onda vidim svrhu da imaš nosače gore.

Znam u stvari da može svaki gepek da se napuni, samo ako imaš dovoljno ženskih osoba koje vole da imaju nekoliko kombinacija garderobe. Moja žena srećom nije takva, pa oboje na skijanje nosimo samo po jednu ski jaknu, i ona je i za skijanje i za šetanje uveče. A neko ne može da zamisli da ne ponese još 2 jakne na planinu i tako i ostatak garderobe po dva puta više nego što treba jer ne zna šta će poželeti tamo da obuče.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Jedino ako nećeš da stavljaš mokre skije u kola, onda vidim svrhu da imaš nosače gore
Ima torba za skije koja je namenjena za kola, mogu da stanu 4 para skija i još se vezuje pojasom. I onda ne moraš da slušaš buku kofera i trošiš par litara više ali četvoro odraslih teško mogu da spakuju stvari u gepek za 7 dana. Osim ako je tojota hilux, tu je nas 4oro stavilo skije i torbe i još smo mogli dva tri praseta da ubacimo u gepek.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ponuda za model vozila CHEVROLET CRUZE 4DR 2.0 LS+ - 13.490,00

http://www.djelmasauto.rs/vozila/specij ... S+MY10.pdf
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

E da, pa i kola ce poskupeti zbog PDV-a !?? :uplakan:

A taj Cruze nema ESP. Inace mi se svidja auto.
Korisnikov avatar
Jumbo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4

Post od Jumbo »

Cruze ima ESP i u klotari.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Tacno, ESp ili ESc, dodje mu isto (control ili program)
Odgovori