Dobro veče
Re: Dobro veče
Taj semafor je zlo i naopako Ka skupštini prođu 2 automobila zbog horde pešaka, a ka Mostaru možda 5 ako su snalažljivi.
Ja uglavnom idem na Resavsku pa Vojvode Milenka izađem u K Miloša ako idem ka Mostaru. Vojvode Milenka je dobra jer je jednosmerna pa su dve trake, a ne postoji kontra smer tako da puno vozila uđe u K Miloša po jednom semaforu.
Ja uglavnom idem na Resavsku pa Vojvode Milenka izađem u K Miloša ako idem ka Mostaru. Vojvode Milenka je dobra jer je jednosmerna pa su dve trake, a ne postoji kontra smer tako da puno vozila uđe u K Miloša po jednom semaforu.
Kad vam Paja kaze... iskusni vodic kroz Beograd!

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Nikad mi nećeš oprostiti.
Nisam ja kriv što ne umeš da voziš na bezobrazluk. Mora se nekad i tako. 

+1paja napisao:Taj semafor je zlo i naopako Ka skupštini prođu 2 automobila zbog horde pešaka, a ka Mostaru možda 5 ako su snalažljivi.
ali danas neki car parkirao kombi u resavskoj, zaustavio tramvaj

ili da se pridruzimo...juce sam po drugi put u zadnjih nedelju dana bio u ns-u, sredjujem RS-a pred istek garancije ( opsirnije u temi za koji dan ), pa sam malo vozao po fg, stvarno ima fenomenalnih puteva za stisnuti...Grujic napisao:Odrzava se reli, verovatno ce morati da se menja
@methane - stvarno, neka ti zamesaju 100gr farbe po kodu, pa posle toga moze neko lokalno poliranje, i nece se primetiti...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Zar nije zabranjeno iz Resavske u Masarikovu, bez obzira na smer?NexT napisao:+1paja napisao:Taj semafor je zlo i naopako Ka skupštini prođu 2 automobila zbog horde pešaka, a ka Mostaru možda 5 ako su snalažljivi.
ali danas neki car parkirao kombi u resavskoj, zaustavio tramvajPa sam morao u Masarikovu... Je*o me konj kud sam skrenuo tamo. Ne znam da li mi je draze od Nar fronta da idem u K.M. ili iz Masarikove...

Širim haos!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Šta li si ovaj put dobio da voziš po NS?dragan napisao: ili da se pridruzimo...juce sam po drugi put u zadnjih nedelju dana bio u ns-u, sredjujem RS-a pred istek garancije ( opsirnije u temi za koji dan ), pa sam malo vozao po fg, stvarno ima fenomenalnih puteva za stisnuti...

dragan napisao:@methane - stvarno, neka ti zamesaju 100gr farbe po kodu, pa posle toga moze neko lokalno poliranje, i nece se primetiti...
Neka preporuka? (na PP)
Širim haos!
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Kojih puteva druze moj
Sem venca i glavnih puteva, po Fruskog gori ti trebaju celicare i zimske balonjare
Gde si vozio?

Sem venca i glavnih puteva, po Fruskog gori ti trebaju celicare i zimske balonjare

Gde si vozio?
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
@Methane
U koju god krstenu farbaru, neka ti zamesaju po kodu boje sa desnog B stuba...
U koju god krstenu farbaru, neka ti zamesaju po kodu boje sa desnog B stuba...
Pa taj partizanski put je dobar vecim delo, tek tamo cini mi se posle venca krece groblje od puta. Onda deo od koruske gore prema tom putu (uh tu sam mislio da cu umreti na bicikluGaginh0 napisao:Kojih puteva druze moj![]()
Gde si vozio?

Da se razumemo nisu to neki perfektni putevi, ali kad se uzme da su u srbiji onda se moze reci da nisu losi.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Dobar je venac u smeru silazenja sa FG i deo do Iriga, zatim od Kamenice do granice, ali ima jos mnoooogo puta na FG koji su odlicni za voznju, ali su poslednji put radjeni kad ih je Tito otvorio. Ali cim sam ja uspeo da iskrivim diskove, znaci da moze da se malo zeza po tim putevima, ali ne preterano, jer ru svi voze ko idioti...
Zabranjeno je levo ka Bulevaru, a desno ka Nemanjinoj je dozvoljeno.methane.master napisao: Zar nije zabranjeno iz Resavske u Masarikovu, bez obzira na smer?
nista nisam vozio, bio sam bas kratko. sto se tice preporuke, neka krstena farbara, ima tu neka fora sa bojama, koja vrsta treba, ali se ne razumem mnogo u to, ali verujem da u farbari znaju. u svakom slucaju, ako ne znas sta je dobro onda uzmi sta je skupo, 100gr ne moze da kosta ne znam kolikomethane.master napisao:Šta li si ovaj put dobio da voziš po NS?dragan napisao: ili da se pridruzimo...juce sam po drugi put u zadnjih nedelju dana bio u ns-u, sredjujem RS-a pred istek garancije ( opsirnije u temi za koji dan ), pa sam malo vozao po fg, stvarno ima fenomenalnih puteva za stisnuti...![]()
dragan napisao:@methane - stvarno, neka ti zamesaju 100gr farbe po kodu, pa posle toga moze neko lokalno poliranje, i nece se primetiti...
Neka preporuka? (na PP)

@gaginjo - isao sam od beocina uzbrdo, kuda stalno idu oni kamioni karin komerca sto prevoze za kamenolom. taj put je u solidnom stanju ( nije wow ali nije ni krsh ) iako se dosta tereta preveze njime. prvenstveno sam mislio na sam put, sve krivina za krivinom i sve su predvidljive, nijedna nije lakat i slicno, a ima i par pravaca odlicnih...
rekao bih da si se pogresno pozicionirao na raskrsnicipaja napisao:Zabranjeno je levo ka Bulevaru, a desno ka Nemanjinoj je dozvoljeno.methane.master napisao: Zar nije zabranjeno iz Resavske u Masarikovu, bez obzira na smer?

Iz Resavske moze desno u Masarikovu. Ne vidim poentu dvosmerne ulice ako ne sme, a i ja juce skrenuo

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Naravno da sme desno, al ako ides u drugom smeru pa trebas levo...