Strpaj u zamrzivač i proveri.

Ne znam kako se zove, svakako nije elektro grejac, a nije ni webasto tj. da ne cepidlacimo oko naziva to je naziv za marku ali znam na koji tip grejanja si mislio, sa gorionikom.shandu90 napisao: 15 Nov 2017, 18:19 Mislis na webasto ili neki el. grejac u ateci? Meriva kobajagi ima taj el. grejac kabine za zimske uslove, sacekacu minuse da vidim ima li sta od toga.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Zgodno. Imali su Rusi jos od 90tih nesto jos boljg efekta grejanja sto se nudilo kao dodatna oprema za Ladu Samaru.ddanijell napisao: 15 Nov 2017, 17:29
Ocito neka elektro pumpa koja radi cirkulaciju vode izmedju motora i kabinskog radijatora , sa ugasenim autom greje 10-15min bez ponovnog paljenja.
Zgodno kada nekog cekate u autu.
Meni to na opelima ne izbacuje, samo pahuljica stoji pored temperature kada padne ispod 4°c.Saša napisao:Juče sam i ja stavio zimske...
Ćera mi ispisala i napravila kartice sa oznakama, pa sam ih najlonom za pecanje vezao za svaku letnju gumu (felnu).
Izgleda da sam ih stavio baš na vreme. Jutros u okolini Sombora, -1 stepen C:
Na 3 stepena mi se pali zvučno i vizuelno upozorenje na mogućnost leda:
Krenuo iz NS-a u 5.00 h, bilo 5 stepeni u gradu i kako sam išao severnije temperatura počela padati, bila je i gusta magla tako da su mi maglenke baš dobro došle. Otkrio sam i da je kombinacija upaljenih maglenki i kratkih svetala podignutih ih na "0" položaj fantastična kod Punta, vozio sam maltene kao da i nema magle, a nisam smetao drugima.Inače, tamo me dočekao i jak mraz, sve bilo belo.
Evo zime, definitivno.