Mobilne telekomunikacije
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Mobilne telekomunikacije
Uveče ga najčešće priključim tek kad padne na ispod 10%, a neretko hvatam onih 30s uzbune pre nego se skroz isključi.
Preko dana brza dopuna kad je to potrebno.
Preko dana brza dopuna kad je to potrebno.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Jel moze neko da preprica prethonih par strana ? Hvala 

Huawei car, Samsung gowno, Apple ima ekstremno brzo bezicno punjenje.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 26 Nov 2017, 16:06, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Evo, Laki ne zna da ima Dacia koja je bolja od Mercedesa.
Što se punjača za kola tiče, Aukey ima pristojne modele na Aliju, meni puni Rapid Charging-om a vidim i ostalima puni brzo i iPhone.
Što se punjača za kola tiče, Aukey ima pristojne modele na Aliju, meni puni Rapid Charging-om a vidim i ostalima puni brzo i iPhone.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ja mislim da je samo bitno naci da podrzava Qualcom Quick charge 2.0, te da se svi sa time ne razlikuju nesto bitno po brzini punjenja.
Naravno, ko ima telefon sa QQC 3.0, nadje sa time
Naravno, ko ima telefon sa QQC 3.0, nadje sa time

Poslednja izmena od Xepoj87 u 26 Nov 2017, 16:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Ukratko prepričano: šta xeroj vidi na internetu to je istina, kakvo god da je vaše iskustvo SA SOPSTVENIM telefonom lol
+1 za aukey punjače, radi kao podmazan I na Nexus 6 i na mate 9.
Hawaii Mate 9
+1 za aukey punjače, radi kao podmazan I na Nexus 6 i na mate 9.
Hawaii Mate 9
Jok, mislim da svi preferiraju dokaze umesto lovackih prica.
Mozda neko voli i da uzme zdravo za gotovo sta mu nepoznati lik sa interneta kaze za "licno iskustvo", ali eto, ja pokusavam da se suzdrzim toga, dok nemam konkretne dokaze da podrze moje licno iskustvo.
Mogu da ga podelim, ali ne ocekujem da neko to uzme kao sveto slovo i da meni veruje vise nego 90% testova od ozbiljnih review-era, koji se time bave.
Mozda neko voli i da uzme zdravo za gotovo sta mu nepoznati lik sa interneta kaze za "licno iskustvo", ali eto, ja pokusavam da se suzdrzim toga, dok nemam konkretne dokaze da podrze moje licno iskustvo.
Mogu da ga podelim, ali ne ocekujem da neko to uzme kao sveto slovo i da meni veruje vise nego 90% testova od ozbiljnih review-era, koji se time bave.
Možda sam umislio, ali poprilično sam siguran da neki proizvođači namerno sofverski usporavaju punjenje posle 90% , jer to produžava vek bateriji. A već smo negde apsolvirali da kabl diktira brzinu punjenja u prvih 50%, zar ne?
Na brzim adaptivnim punjacima se brzina punjenja, to jest, snaga struje konstantno prilagodjava temperaturi baterije, pa ce zato odredjeni modeli u odredjenim uslovima varirati(kao sto sam rekao, S7e se puni sat i po, do 1:45, a stavio sam da ide i duze).
To ti je kao i klok procesora. Uzmi svoj telefon, instaliraj GeekBench benchmark, pusti ga u sobi u ruci, a onda ga izvadi napolje na hladan sims i razlika moze biti 20% lagano, mozda i vise, jer mu bolje hladjenje omogucava da sva jezgra konstantno rade na punoj brzini.
To ti je kao i klok procesora. Uzmi svoj telefon, instaliraj GeekBench benchmark, pusti ga u sobi u ruci, a onda ga izvadi napolje na hladan sims i razlika moze biti 20% lagano, mozda i vise, jer mu bolje hladjenje omogucava da sva jezgra konstantno rade na punoj brzini.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 26 Nov 2017, 16:22, izmenjeno 1 put ukupno.
Usporavaju, meni puni ekstra brzo do nekih 60-80% ( ne znam tačno, ne obraćam pažnju, necu da pružim nikakav dokaz
), a posle 90% vidim da kilavi
Sent from my MI 5 using Tapatalk

Sent from my MI 5 using Tapatalk
Zao mi je Stefane, ali...

Mobilne telekomunikacije
Usporava jer bateriji ne prija brzo punjenje preko nekog nivoa, znatno joj skracuje zivot. Pri manji. Procentima skoro da nema nikakvog uticaja, te se tad brzo puni.
Da, do 50-70%, maltene uvek isto puni, a onda krece da ga cinculira.
Druže, ti si toliko kontradiktoran da je to prosto neverovatno. Suzdržavaš se da da veruješ meni koji nemam apsolutno nikakav niti motiv niti interes da nešto izmišljam i preterujem, ali zato veruješ youtube klipovima? Nemam reči zaistaXepoj87 napisao: 26 Nov 2017, 16:10 Jok, mislim da svi preferiraju dokaze umesto lovackih prica.

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Prva strana fanboj pravilnika: Dozvoljeno je verovati u bilo šta i to koristiti kao argument, kao i osporavati bilo šta, sve dok je to u interesu voljenog brenda

There are 10 kinds of people in the world: