Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od Geza »

Tvoja guza, tvoj problem.
Ne osuđujem, samo kažem :)
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Eto, i ti smatras da je problem sto ga primam otpozadi...sada cu da posaljem neko lgbt udruzenje da ti zapisaju breskve na mrazu.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

:kezo:
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

passenger napisao: 26 Nov 2017, 17:19 Naručen A5 2017. Cena 300 chf
Čist račun - duga ljubav, nema da omane :mrgreen:

Jel roze?
Korisnikov avatar
Milan
Reactions:
Pridružio se: 29 Apr 2012, 16:50

Post od Milan »

Xepoj87 napisao: 26 Nov 2017, 23:37 Anandtech, gigantski review sajt za hardware, koji postoji 20 godina, zivi od potplacivanja od strane Samsunga...
Dodatno i hoces da kazes da ih je druga po velicini kompanija za telefone platila, a treca po velicini nije imala pare da plati review?
I opet, taj Anandtech izbaci najgori rezultat punjenja sa S7e, zato sto je potplacen?
U najkraćem, hoću da kažem da su mnogo veće šanse da NEKI od tih testova /ti, neki drugi, neki treći/ lažu nego ja iz sopstvenog iskustva.
Xepoj87 napisao: 26 Nov 2017, 23:37 Ja nisam prvobitno napisao 2 i po sata, prvobitno sam okacio snimak na kome se vidi da se Mate 9 puni za 2 sata i 9 minuta, ali si se ti uhvatio za ono sto ti odgovara, jer van apsurdne tvrdnje da ja namerno lazem, nemas argumenata.
Nisam se ja uhvatio za ono što mi odgovara care, već za sopstveno iskustvo. Koje će u mom sistemu vrednosti uvek da ima veću informativnu vrednost od bilo čega drugog.
Xepoj87 napisao: 26 Nov 2017, 23:37Tebi je smetalo kada sam negativno pricao o Nexusu 6(to jest, tvrdio da je S7e kompletniji uredjaj) i sada ti smeta kada se ista negativno pise o tvom novom telefonu, Mate 9.
Ja se van toga ne secam nekog tvog preterano aktivnog ucestvovanja u ovoj temi.
Naravno, tada se ne secam da si nesto bezao od internet testova, posto S7e nisi posedovao, a znao si da je Nexus 6 bolji.
Ne, govorio sam da je nexus bolji uređaj u kategoriji odnos cena kvalitet što je totalno druga stvar. Diskutovalo se da li je to što je S7 kompletniji uređaj™ vredi para koliko je više košta. I tada sam mislio i sada tvrdim, ne vredi.

Da, na temu zavirim ponekad i uglavnom retko, sad se eto potrefilo da sam video post koji jasno mogu da demantujem sopstvenim iskustvom, ali avaj, ti to ne priznaješ, moraću da napravim klip i okačim na youtube, pa će valjda to da bude validan argument u raspravi. I ponoviću ono što sam rekao u prošlom postu, možeš da pričaš šta hoćeš o mom novom telefonu, ja nisam napisao reč o njemu van trajanja baterije. Ti si izneo podatak, ja se javio da demantujem, ako je to odbrana "mog novog telefona starog više od pola godine" - onda ok.

Xepoj87 napisao: 26 Nov 2017, 23:37Naravno, ja i dalje cekam da vidim gde se to Mate 9 0-100% puni za sat i po vremena, posto ste napisali da to postoji i na netu, to jest, Vlada je napisao, a ti rekao da si to iskusio iz prve ruke.
Ovoliko pisanja i truda da mene ponizite, a ni jedan jedini konkretan dokaz.
Niko neće da te ponizi, samo sam rekao da mislim da si pristrasan. Što i dalje mislim. Bolji dokaz od onog što sam lično iskusio ne mogu da ti dam, jbg.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ok.

Sent from the 7th edge of the 3rd World.

Korisnikov avatar
Nikolaa
Reactions:
Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
Garaža: Reasonably Priced Car

Post od Nikolaa »

nexus 6 je sranje. i huawei je sranje. a i samsung je sranje.

CAMO HTC

inace oduvek me je zanimalo kakvi su to ljudi koji odluce da daju vise od 200-300eur za kineski brend sa kineskim SoCom i kineskim ekranom i kineskom kamerom...
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

...kada za te pare mogu da kupe tajvansku :D
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Sad sve pročitah, pa i deo koji je Geza sklonio. Oko čega ste se vi posvađali, ja ne mogu da verujem.
Posetite www.garaza.rs !
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ne mozes da ze ne posvadjas, kada neko na normalan post odgovori prozivanjem nekoga(i dalje ta 2 posta stoje u ovoj temi).
Kao sto sam i napisao u tehnickoj temi, morate poraditi na suzbijanju prozivanja na licnoj osnovi.
Ok je nekada malo prepucavanja, ljudi smo, ali Vlada vec godinu dana na svaki moj suprotan post odgovara na isti nacin, prozivanjem i ponizavanjem. Sa kim god se nekada zakacio oko bilo koje gluposti, on ne pusta i onda ponavlja napusavanje svaki put kada mu se ukaze prilika.
Ne mora mene neko da gotivi, ne podnosim ni ja njega, ali ga svejedno ispostujem i odgovaram kao sto bih svakom drugom.

Covek u 90% tema ulazi da bi nekoga ismevao.

Poslednja izmena od Xepoj87 u 27 Nov 2017, 14:40, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

maxer napisao: 27 Nov 2017, 02:19

Jel roze?
Ma kakvi nije u tom fazonu. Hteo sam plavi, ali na kraju uzeo crni :)
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Kabal
Reactions:
Pridružio se: 05 Avg 2015, 10:01
Garaža: Volvo XC60 D5 AWD

Post od Kabal »

Kabal napisao: 26 Nov 2017, 15:44 Jel koristio neko ovaj novi Mate 10 Pro?

Tapatalk
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Xepoj87 napisao:Ne mozes da ze ne posvadjas, kada neko na normalan post odgovori prozivanjem nekoga(i dalje ta 2 posta stoje u ovoj temi).
Kao sto sam i napisao u tehnickoj temi, morate poraditi na suzbijanju prozivanja na licnoj osnovi.
Ok je nekada malo prepucavanja, ljudi smo, ali Vlada vec godinu dana na svaki moj suprotan post odgovara na isti nacin, prozivanjem i ponizavanjem. Sa kim god se nekada zakacio oko bilo koje gluposti, on ne pusta i onda ponavlja napusavanje svaki put kada mu se ukaze prilika.
Ne mora mene neko da gotivi, ne podnosim ni ja njega, ali ga svejedno ispostujem i odgovaram kao sto bih svakom drugom.

Covek u 90% tema ulazi da bi nekoga ismevao.

Imam identican problem sa istim clanom...
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Koristiću ja, ako uskoro ne uspem da opravim displej. Ako imaš dobru ponudu nemoj se razmišljati, telefon je bez greške.
passenger napisao:
maxer napisao: 27 Nov 2017, 02:19

Jel roze?
Ma kakvi nije u tom fazonu. Hteo sam plavi, ali na kraju uzeo crni :)
Bila bi fora da ti je nadimak Crni. Onda bi mogli da ti kažemo "pa što crni, crni Crni" :D
trojanac napisao: Sad sve pročitah, pa i deo koji je Geza sklonio. Oko čega ste se vi posvađali, ja ne mogu da verujem.
Jbg, neiskustvo. Pišem o onome što znam i što koristim, umesto da proberem odgovarajuće prezentacije po internetu pa ih predstavim auditorijumu. Nećem više, platio sam školu ;)
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Skreces opet temu sa problema.
Nisam ni rekao da nije istina da ti se toliko napuni telefon za pola sata, niti je bitno da li se slazem sa tobom.
Opet, dao si konstataciju da je s8 sranje, jer se sporo puni na YT snimku, a kasnije nisi priznavao YT snimke i odmah poceo sa vredjanjem, te da priznajes samo licno iskustvo.

Nije problem sto se ti sa nekim ne slazes, problem je sto ti odmah svakoga sa kime se ne slazes, vredjas i ponizavas.

To tako moze u kafani, pa da lupatr case jednom drugom o glavu, a na forumu je to prosto nekulturno i dziberski.

Poslednja izmena od Xepoj87 u 27 Nov 2017, 15:02, izmenjeno 1 put ukupno.
Odgovori