Xepoj87 napisao:I meni se x puta desavalo da izguravam auto sa parking mesta u Obilicevoj garazi, jer ne mogu uci u njega.
Sva sreca, rucna(nozna) mi se otpusta prostim povlacenjem rucice sa leve strane volana, a vozim manuelca.
Nemam drugog objasnjenja za garazu na obilicevom nego da je neko uzeo namerno da jebe narod po principu sto ga vise jebes na svakom koraku to se covek vise navikne.
Xepoj87 napisao:I meni se x puta desavalo da izguravam auto sa parking mesta u Obilicevoj garazi, jer ne mogu uci u njega.
Sva sreca, rucna(nozna) mi se otpusta prostim povlacenjem rucice sa leve strane volana, a vozim manuelca.
Taj biceps je najmanje od sklekova
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Mogu da zazmurim na lose obelezene izlaze sa stepenista i tako te neke detalje koje bih ocekivao u garazi u nemackoj al taj koji je rekao da budu tako uska mesta ili je mentalno oboleo ili kao sto rekoh namerno je uzeo da jebe narod.
Jednom sam se sa Golfom 7 lomio da uđem u auto i toj garaži. Sa X5 nisam ni pokušao da se parkiram tamo. Znam da bih popizdeo. Ubedljivo najgora garaža. Ona kod skupštine grada nema lift što je skandalozno ako se uzme u obzir da je napravljena pre par godina.
Jbg ja parkirao u neki cosak i pored mene niko pa nisam ni obracao paznju na sirinu polja za parkiranje, kratko sam se i zadrzavao. Od sada kad idem u Knez uglavnom odem u Rajicevu, zaista odlicna garaza, a inace uglavnom u Pionirski park najvise puta do sada.
haha geldam sad BG hroniku, auto škola i neka devojčica na Slaviji, ono zakucalo, ne pomera se, ovaj govori pravila šta treba, a likovi oko njega voze kako hoće i onda na kraju se pomiri i kaže, pa postoje pravila, ali ovde izgleda važi zakon jačeg. I kaze maloj ajde moramo da se pomeramo nećemo ovde ceo dan stajati.