Gazda servisa kada mi vratio novac , rekao da ubuduce necemo saradjivati. Kratko i jasno. I pored toga sam svojom voljom uredno ostavio deo novca kao naknadu za njihovo utroseno vreme, jer smatram da niko ne treba da radi bez naknade.
Ta parada sa Beogradom i ovo sad zadnjih dana me kosta preko 100eura u novcu (ne racunajuci moje izgubljeno vreme) pa nisam kukao, ali sad sa ove distance mi je krivo jer ja ispadoh grbav i moj auto.
Nisu oni jedini sa hunterom , ali svakako greska nije bila moja, a realno mi sad nije jasno da servis sa takvim iskustvom i masinama nije mogao da pretpostavi u cemu je potencijalni problem.
Cak sam nudio i da uzmem 50% skuplje felne koje su imali u ponudi ali nije postojala dobra volja sa druge strane da se problem istera do kraja, sto donekle i mogu da razumem jer sam ja njima pravio cist gubitak u vremenu.
I da ne bude zabune, ne ljutim se na Ivana ni najmanje, on je skroz OK lik i nemam primedbe sto se njega licno tice, primedbe su vise na servis u celini i ekipu koja montira i koja je to kod montaze trebala i morala da vidi.
Sledeci put kada prodjem da im ostavim 1 ovo pomicno merilo sa mikrometrom , mozda im je to falilo
@Next
Nisi ti druze nista ukapirao, nisam JA KUPIO i odneo, ja sam trazio vulkanizera ko ima u ponudi gume i felne i iskreno da ti kazem zabole mene patka da ja resavam jer sam ja kupac sa dobrom voljom da platim , a nisam ocekivao da ja resavam NJIHOV problem kapiras?
Krivi su jer su mi prodali djubre, nudio sam da kupim skuplje ali nisu hteli da ulaze dalje u pricu samnom. Znaci nisam ja insistirao na tim felnama, te iste felne su ponudili oni i na moje pitanje da li su OK , odgovorili su da su OK i da nema problema, oba puta.
Znaci jos jednom ponavljam nisam JA KUPIO, nego su mi ONI PRODALI, isti ti gde su kupljene gume. Prostije da pojasnim, ja sam kupio komplet TOCKOVE .
Posle treceg odlaska za beograd ili posle drugog sam nudio da uzmem neke felne koje su imali i koje su bile 600e za set, ali receno mi je "nije sigurno do felni" i prica se na tome zavrsila.
I jos da dodam, sa ove tacke gledista bih sigurno otisao i pazario za 1900e OEM felne, ili ako mi je previse onda bih uzeo 18'' zimske gume i montirao na moje OEM felne na kojima su mi letnje , a ovo sam uzeo jer je bio predlog ljudi sa foruma da su ok, i isao sam idejom bolje nove kineske nego polovne u diskutabilnom stanju.