Jesam li ja operisan ili oni, to jest, jel ovde nema koda ili ga ja ne vidim?
Elem, uzeo sam Battlefield 1 Revolution(to je potpuna verzija igre, sa svim dodacima) za smesnih 24 evra i igrao sam ga 6 sati bez prestanka, bas je sve po mom ukusu, grafika, ambijent, atmosfera, brzina i trajanje mapa...bas sam odusevljen

Hteo sam jos za 60 evra da ga pazarim, ali nikako da otvorim karticu, pa kada sam video ovu smesnu cenu, poslao mi drugar svoju karticu, te sam uzeo.
Hteo sam i Origin Access odmah da uzmem, ali sam skontao da nemam sta sa te liste da igram, vecinu igara sam odigrao.
Naravno, za sada ocajno igram, jer i dalje ekstremno tesko spotujem ljude, sto verujem da ima i dosta veze sa time da igram sve na ultra i 150% resolution scale, pa ima previse detalja, ali nema veze, prelepo je

U sustini, u 7/10 slucajeva, kada vidim nekoga, ubijem ga, ali mi je najveci problem upravo da uocim ljude.
Odusevljen sam cinjenicom da mozes da ne ubijes nikoga i da budes na sredini scoreboard-a, jer igras kako treba.
To jest, tu me najvise odusevljava da su lepo naterali igrace da igraju igru, a ne da kao botovi samo leze po stekovima i pucaju, pa je dinamika igre bas do jaja.