Alfa Romeo Giulia
Re: Alfa Romeo Giulia
Bas ne izgleda jeftino, meni je skroz odgovarala Alfi od 51k, jedna od lepsih boja na sajmu.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Heroj, pogledaj je napolju po oblacnom. Isprana je i bezveze.
Starce, izvini sto ti diram Djulijetu
Starce, izvini sto ti diram Djulijetu

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
E to ne znam, videh je samo na sajmu i odusevih se 
Siva mi opet bas bezveze uzivo deluje na Giuliji, video sam je 10ak puta danju i nocu, dok mi na C klasi slicna nijansa brutalno lezi.

Siva mi opet bas bezveze uzivo deluje na Giuliji, video sam je 10ak puta danju i nocu, dok mi na C klasi slicna nijansa brutalno lezi.
- Delija
- Kontakt:
Pa naravno da se cakli kad je uglacana i pod reflektorima.
Dodaj malo prasine i prirodno svetlo bez sunca i ode u offside. Plus sto mora da se polira cesto da bi se vratio sjaj.
Dodaj malo prasine i prirodno svetlo bez sunca i ode u offside. Plus sto mora da se polira cesto da bi se vratio sjaj.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Samo ti dobronamerno kažem da se ne zalećeš tako samouvereno i drčno jer se ni BMW ni Alfa ne uče i saznaju preko konfiguratora.
- Delija
- Kontakt:
Starce, Goran kaze da si ok lik, al' meni stvarno ides na forumu na q svojim pametovanjem i prose*avanjem.
Meni je ta crvena ruzna. Uzivo. Ne preko kataloga. Tacka. Jebe mi se sve i da pokojni Battista Farina kaze da je ultra-mega-giga lepa.
Ruzna mi je i Djulijeta, sa razliku od Djulije, ali je to nebitno.
Meni je ta crvena ruzna. Uzivo. Ne preko kataloga. Tacka. Jebe mi se sve i da pokojni Battista Farina kaze da je ultra-mega-giga lepa.
Poslednja izmena od Delija u 09 Dec 2017, 23:44, izmenjeno 2 puta ukupno.
Ko je Goran?
- Delija
- Kontakt:
Nebitno. Zna matorac.
- starac vujadin
Agresijom ne činiš svoj sud jačim, samo pokazuješ slabost i koliko ne znaš. To što se tebi ne sviđa je nebitno za opšti sud o toj boji koji je poznat skoro 100 godina. Da se ta boja doplaćuje više bi je cenio, ovako si se zaleteo i brzopleto zaključio da je to neko sranje od boje zato što si novokomponovani ljubitelj automobila koji kola saznaje preko konfiguratora, pa ti je ono što je najskuplje najbolje. Ako ti se već sviša Giulia i pomalo je proučavaš i analiziraš to se ne radi preko konfiguratora.Delija napisao: 09 Dec 2017, 23:40 Starce, Goran kaze da si ok lik, al' meni stvarno ides na forumu na q svojim pametovanjem i prose*avanjem.
Ta boja je poznata po svom sjaju i intezivnoj nijansi. Izgleda dobro i po oblačnom vremenu. Na oblačnom vremenu isprano izgleda Giulietta rosso boja koja u sebi ima nijansu narandžaste.
Svaka crvena boja je sklona da bledi brže od drugih kako na Alfi, tako i na svakom drugom autu.
- starac vujadin
Naš zajednilki drugar, istinski poznavalac automobila i oldtajmera, pre svega engleskih...samo ne bi bilo pametno da mu neko kaže da je british racing green bezveze boja jer nema 100 slojeva i nije metalik i ne sija na 3km

- Delija
- Kontakt:
Pametan nam je drugar - ne gubi vreme na ovakvim forumima 
A i ti si vrlo "elokventan" za svoje godine - nekome se nesto ne svidja (i to ne generalno, vec u poredjenju sa necim drugim!), a ti mu kazes da je glup. I to ne prvi put
Ne bledi metalik/perla i izgleda neuporedivo bolje.
Mozda je nekad nije bilo jer je komplikovana tehnologija, ali sada je ima i ubogi Reno i to u ponudi za auto koji kosta ispod 10k. Mazdina je fenomenalna - i stara soul red i nova soul red crystal pogotovo.
I Ferrari sada ima metalik crvene boje u ponudi, a prodaja klasicne crvene boje im je u poslednje vreme opala iako i dalje jeste popularna - zbog tradicije.
Crveni QV sam video letos u Turskoj i ono je perverzija od boje. Bolelo bi me da imam na autu obicnu crvenu pored takve crvene.

A i ti si vrlo "elokventan" za svoje godine - nekome se nesto ne svidja (i to ne generalno, vec u poredjenju sa necim drugim!), a ti mu kazes da je glup. I to ne prvi put

Ne bledi metalik/perla i izgleda neuporedivo bolje.
Mozda je nekad nije bilo jer je komplikovana tehnologija, ali sada je ima i ubogi Reno i to u ponudi za auto koji kosta ispod 10k. Mazdina je fenomenalna - i stara soul red i nova soul red crystal pogotovo.
I Ferrari sada ima metalik crvene boje u ponudi, a prodaja klasicne crvene boje im je u poslednje vreme opala iako i dalje jeste popularna - zbog tradicije.
Crveni QV sam video letos u Turskoj i ono je perverzija od boje. Bolelo bi me da imam na autu obicnu crvenu pored takve crvene.
I meni je ta Alfina standardna crvena bas lepa uzivo, a i na slikama.
Pa i GT-R Amg ima unilak crvenu boju, a uzivo je predrkana(videh gts).
Da, mracim sa amgom, ali je to, pored Alfe i proslog modela SL-a, jedini auto gde sam se bas odusevio bojom i skontao da mi je lepsa mozda i od onih koje se doplacuju i do 8k evra, a visoka klasa auta. Evo slika po oblacnom vremenu, bez filtera i sranja.

Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Da, mracim sa amgom, ali je to, pored Alfe i proslog modela SL-a, jedini auto gde sam se bas odusevio bojom i skontao da mi je lepsa mozda i od onih koje se doplacuju i do 8k evra, a visoka klasa auta. Evo slika po oblacnom vremenu, bez filtera i sranja.

- starac vujadin
Ma jok, ne radi se ovde o tvom ukusu (to je već posebna tema, ali sada nije bitno...Delija napisao: 10 Dec 2017, 00:09
A i ti si vrlo "elokventan" za svoje godine - nekome se nesto ne svidja (i to ne generalno, vec u poredjenju sa necim drugim!), a ti mu kazes da je glup. I to ne prvi put![]()

I to je vrlo pošteno s njihove strane što se ta boje ne doplaćuje - mogli bi da vaćare kupce na foru "legendarne boje" i gomila ljudi bi bila spremna da je doplati samo zbog toga što je to čuvena nijansa vezana za tradiciju, isotriju, trke, ali eto...ne rade to.
Mene najvise sokira da neko doplati sivu boju na Djuliji, ali to samo pokazuje koliko se ukusi razlikuju.