Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
Re: Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
Bilo je ono veče 16 krađa i kako sam čuo pokrenuta je istraga. Oni ne dolaze, ti ideš u stanicu da daš izjavu.
Nema veze, od kaska cu ja to poslije naplatit, imam jos stete
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Tada nisu nestajali delovi, vec celi golfovi. Koja je to trauma bila posedovati ih...danijel00 napisao: 14 Dec 2017, 14:45 secam se kad su nam se slicne stvari nedeljno desavale na golfu II pre 25 godina...
Bukvalno tako.CR7 napisao:Nije imao nista 100%,pobegli bi oni na drugi da je imao nesto.Taj je sigurno i pracen i tipovan.Nemoze tek tako da se ukrade.Sve oni prate,i dali ti redovno stavljas klin,kandzu,zeder zakljucavas,ili te boli uvo,pa kao idem samo na 1 sat na kafu mrzi me da sad stavljam....
A koliko tek ima vlasnika koji imaju zeder npr ili klin a mrzi ih da ih stavljaju... mnogo ih je. Da su se mucili, da su kupili taj auto svojom mukom i odricanjem svega i svacega, ne bih ih mrzelo da samo okrenu kljuc u zeder.
Послато са GT-I9515 уз помоћ Тапатока
A ovde u DE 99% niko nema nista osim kaska.
Ili se ne primecuje.
Ili se ne primecuje.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Ja zeder zakljucam kad god izvadim.kljuc iz brave. Mahinalno kao sto odvezem pojas, 3s posla.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Jer je i krađa u sistemu...ikac2000 napisao:A ovde u DE 99% niko nema nista osim kaska.
Ili se ne primecuje.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Iglu stavljam i kad sipam gorivo. Navika.dag81 napisao: 15 Dec 2017, 10:06 Ja zeder zakljucam kad god izvadim.kljuc iz brave. Mahinalno kao sto odvezem pojas, 3s posla.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
dal si realan 

- Delija
- Kontakt:
Da. Uvek je stavljam. Uopste ne razmisljam o tome. Za to mi treba par sekundi.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Takodje, dok sam vozio Passata sam zakljucavao Zeder bukvalno na trafiku kad stanem, u pokretu koji traje 1.5s

http://mondo.rs/a1065054/Info/Drustvo/B ... -suda.html
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Ja čak nemam ni puno kasko nego samo delimično (pokriva štete od nevremena, sudara sa divljači, kradju, štete od požara i lom stakla). Dovoljno. Do sada sam na BMWu dva puta naplatio štete od grada (jednom 1500€, drugi put 2300€) i jedno vetrobransko staklo, a kod XFa jedan udarac kamenčića u vetrobransko (rešen smart repair metodom, bez zamene stakla). Milion puta mi se dešavalo da ne zaključam auto, to ovde očigledno nikoga ne zanima. Čak i da ga neko odnese, za osiguranje je samo relevantno da su svi ključevi kod vlasnika i platiće štetu bez problema. Zato ovde niko živi i ne stavlja zedere, igle i koješta.ikac2000 napisao: 15 Dec 2017, 10:02 A ovde u DE 99% niko nema nista osim kaska.
Ili se ne primecuje.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Problem kod kaska je što kada ti ukradu auto naplati se banka ili lizing kuća u potpunosti a ti ostaneš kratak i za auto i za sve ono što si do tada davao za njega, nažalost. Nama su u ukrali firmin A3 2.0 TDi i nije posle isplate nije ostalo ni za učešće za drugi auto. Zato bih ja radio suprotno - auto dobro osigurao alarmom i mehanički a kasko uzimao samo zbog raznih šteta na autu. To je po meni vrlo slabo (nedovoljno) osiguranje da bi se mirno spavalo. Ili je bar nedovoljno kada je Srbija u pitanju (da se ogradim). 

- Delija
- Kontakt:
Bolje je da izgubis i pola, nego sve.
I podrazumeva se da imas pristojnu zastitu + kasko.
I podrazumeva se da imas pristojnu zastitu + kasko.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ukrali su mi do sada dva auta, više ne dam ni znak na haubi, hvala lepo. 
TT

TT