Idu naravno, ali ne toliko agresivno kao do aerodroma.
pa imaju sasvim dovoljno mesta u zaustavnoj da ubrzaju...Martin napisao:Kada ulaziš u Beograd iz pravca Sremske Mitrovice, znak 80km/h je postavljen negde između aerodroma i Autokomerca. To ograničenje ima smisla iz više razloga, a jedan od njih je sledeći - kod Autokomerca je ono uključenje tako "stručno" urađeno, da se vozila uključuju na autoput pod pravim uglom, a često ima onih koji naprave malo veći luk kada se uključuju na auto-put...
sasvim moguce da ne diraju, pogotovo leti kad ima brdo stranaca koji voze 130-140, al ne bih isprobavao tu teoriju...Martin napisao:
A do 120?
I onda bi smo bili "mala Svajcarska" - znas gde su kamere, znas na koliko te slikaju i stize kazna kuci i shodno tome ti tuda ne projuris k'o muva bez glave. Misija ispunjena, disciplinovano ponasanje u saobracaju.Grujic napisao:I ko vozi tuda naucice kamere u roku od odmah
Sad sam išao od Arene do Genexa i nigde nisam na uključenjima u tom smeru video table za prestanak naseljenog mesta. Dok sam pretraživao ZOBS na temu brzina prvo sam naleteo na ovo:ftj napisao:Bitan je znak koji označava autoput a sad su za svaki slučaj na svim uključenjima u gradu stavili i znak za prestanak naselja mada je po meni apsolutno nepotreban kada stoji znak za autoput.