Ali i zakon treba da bude normalan. A ne da kaznjavaju za 0.2 promila.
Umesto toga oni ugnjetavaju vozace za prekoracenje od 5 km/h

Naravno da ce se nastaviti i posle 3-eg, akcija se zove jer je to trenutno akcija TISPOL-a, a svaki put kad zaustave sad se vrsi provera alkoholisanosti, prvo aparatom da se utvrdi da li postoji uopste alkohola a ako se utvrdi da postoji onda cuvenom metodom duvanja se utvrdjuje koliko je tacno alkohola u krvi vozaca.ddanijell napisao:Za šest dana, koliko traje pojačana kontrola Saobraćajne policije, iz saobraćaja je isključeno skoro 1.200 vozača, a 217 je zadržano na trežnjenju, izjavio je danas Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja.
Okanović je rekao da akcija Saobraćajne policije nije gotova i da će trajati do 3. januara.
https://www.srbijadanas.com/vesti/info/ ... 2017-12-17
Ja i dalje ne kapiram zasto se ovo zove akcija i kakva poruka se ovim salje?
Po sistemu nakon 3. januara opusteno mozete da pijete kao i pre ove akcije.
Eh drzavo !
Ne razumes moje napisano ili clanak?H4wkeye napisao: 17 Dec 2017, 16:49 Ne razumemI posle 3. januara ce se isto vrsiti kontrole. Ovo je akcija u sklopu TISPOL-a, i vrsi se u svim Evropskim zemljama koje su clanice.
fubaler napisao: njih trojica u mraku i proveravaju alkoholisanost, a kako su u akciji za to nista mu ne napisase sto nije bio vezan.
Scenario je sasvim realan. Kad smo bili klinci,tek položili,mera do 0,5 su bila 2 piva i xy puta sam bio u društvu kad 'vozač' makne ta 2,taman ga uhvati malo, muzika,svi piju,ovo,ono,kaže sebi ma daj još jedno,neće mene i na kraju pijan za volanom. Šurnaest puta i bilo je raznih gluposti,srećom bez posledica. Situacija je realnija nego da naduvaš od bombone.Grujic napisao:...Onu teoriju da "ako je 0 onda ljudi znaju da ne smeju da piju pa neće piti uopšte, a ako ima granica onda mogu da se zapiju" neću ni da komentarišem...