Ma jok, samo konstatujem.......ako ce da menjaju super

To je ona kasetica koju sam spominjao u prepisci sa tobom.......eto, kritika urodila plodom, verovatno ce i na mercedesu tapacirati oplatu poklopca gepeka

Ma jok, samo konstatujem.......ako ce da menjaju super
To je ona kasetica koju sam spominjao u prepisci sa tobom.......eto, kritika urodila plodom, verovatno ce i na mercedesu tapacirati oplatu poklopca gepeka
Bila je ranije ona fora da je naslon sedista go lim (vidi se u gepeku) ako nije vlasnik doplatio za preklopiva sedista. Ne znam da li i dalje stede na tome.Mac napisao:Bas na tu plastiku....ona celom povrsinom ide do ugla gepeka.....i ispod nje nije tkanina, ja licno "cesljao"![]()
Plastika je plastika i to losana prdhodim E klasama nije bilo tako .......da je dobra i u S-class bi je stavili.
Ma gde nema, naravno da ima, kao sto ima i kod mene u C klasi, ide platno ispod plastike, ja rasklapao par puta. Meni je ruznije kada je prazno platno, bas mi deluje nezavrseno, cak i na S klasi, a na Bmwu je tek socijalno, jer viri ona gola kuka, kao na Golfu 2.Mac napisao:Bas na tu plastiku....ona celom povrsinom ide do ugla gepeka.....i ispod nje nije tkanina, ja licno "cesljao"![]()
Plastika je plastika i to losana prdhodim E klasama nije bilo tako .......da je dobra i u S-class bi je stavili.