Da Mercedes gura tapacirung na kvarno i prekriva ga plastikom a Bmw ne

Zakljucak, auto koji ima plastican gepek nije premijum

Da Mercedes gura tapacirung na kvarno i prekriva ga plastikom a Bmw ne
Limuzina i karavan imaju plasticnu zastitu, dok e kupe, e kabrio i S klasa nemaju. Moguce da je to zavisno od toga koliko je planirano koriscenje gepeka ili tako neka glupost. Ali nije ono sto si ti inicijalno rekao, da to stavljaju radi ustede, jer je jeftinije da nemaju to, posto svejedno ima platno ispod plastike, drze ih isti srafovi.Mac napisao:Da Mercedes gura tapacirung na kvarno i prekriva ga plastikom a Bmw ne
Ma ok, kapiram, samo sam naveo kakav mi je utisak ......Xepoj87 napisao: 19 Dec 2017, 18:30Limuzina i karavan imaju plasticnu zastitu, dok e kupe, e kabrio i S klasa nemaju. Moguce da je to zavisno od toga koliko je planirano koriscenje gepeka ili tako neka glupost. Ali nije ono sto si ti inicijalno rekao, da to stavljaju radi ustede, jer je jeftinije da nemaju to, posto svejedno ima platno ispod plastike, drze ih isti srafovi.Mac napisao:Da Mercedes gura tapacirung na kvarno i prekriva ga plastikom a Bmw ne
U svakom slucaju, jel se vide na Bmwu ovi srafovi u kabini kada se otvori ta ladica ili su pod nekim uglom da se ne vide?
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Naravno da mogu. Ali samo u pravom BMW-uLaki021 napisao: 19 Dec 2017, 18:34 Ne vide se, dosta je to iskoseno.
Ja ne znam ni cemu ta ladica sluzi, treci auto sa tim, nikad je nisam koristio. Ne mogu tu naocare da stanu.