TT
Pa to je ok potrošnja za tenk. Ovaj MAZ-537 kamion ima isti motor kao T-55 (inače je V12 turbo-dizel od 39 l zapremine. Piše na wiki da troši od 78 do 235 l / 100 km.Saša napisao: 13 Dec 2017, 20:40 Izbunarih negde da T-55 troši od 162 do 350 l/100 km, zavisno kuda ga voziš i koliko "gariš". Jel moguće? Pa to je bankrot na gusenicama. U ovom slučaju - na točkovima.![]()
To u ZIL-135, benzinac. On ima dva V8 motora svaki od samo 7 l zapremine, ali isto troši preko 200 l / 100 km. Mislim da severnokoreanci koriste ta čuda da vuku one rakete, mada je verovatno reč o kineskoj ili njihovoj kopiji.
Gezo... neprijatelj sluša...Geza napisao: 13 Dec 2017, 18:55 Ne mogu sa sigurnošću da kažem kakvo je stanje sa MAZ-ovima, ali mi se čini da ih ima više nego što se pokazuje. U Vršcu smo davali stražu na izdvojenom objektu gde su bili smešteni ti kamioni sa Goricinim prikolicama. Pitanje je gde je to sve završilo. Ovo su najbolje slike koje imam.![]()
Aaa, zato troši ulja skoro koliko i goriva... (to piše na komentarima ispod ruskih klipova na youtube-u, mada bi se po plavetnoj boji dima reklo da je slično i kod nas).Cica Maca napisao: 13 Dec 2017, 19:34 Pogledaj potrosnju na T-55. U pitanju je isti motor. Jedina je razlika sto T-55 po isteku resursa dobije novi motor, a MAZ dobije taj stari iz T-55.
Министарство одбране
Znači, infiltrirani u sam vrh, pa još na istoj adresi.
MiG-15 je bio najbolji lovac u Korejskom ratu, koji je okončan primirjem 1953. godine. Sada je dobar samo za topljenje snega.