Mobile uploads
Re: Mobile uploads

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Za fanove 

t

t
Noup, čika Geza je samo dadilja.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Teaser 

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Nisam imao vremena da sredim slike (originali ne izgledaju baš ovako) ali evo odradih i to, da se nadovežem na Lakijev post:
Madrid 25.06.2011. by moj burazer from Norge (aparat je Šumilux LX5), ista scena, isti kadar, malo drugačije odstojanje:

Madrid 25.06.2011. by moj burazer from Norge (aparat je Šumilux LX5), ista scena, isti kadar, malo drugačije odstojanje:

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Više je aspirator, ne usisivač. Ima četke koje se rotiraju i skupljaju mrvice i dlake od pseta

Bio sam skeptičan, ali supruga zahtevala da uzmemo. Dala mu ime Max
Nije loš, posle prvog korišćenja sam bio zadovoljan. Trebalo je ranije da ga uzmemo. Nije ni skup, u stvari najjeftiniji od svih: 200 chf
Baterija mu traje 60 minuta, sam se vrati i montira na punjač i sam sidje sa punjača kad se napuni. Poprilično je tupav, ali okej je. Super što je sofa u dnevnoj dovoljno visoka da može Max da se provuče i očisti sve ispod.
Jedino je problem džukac. Uvek ga gleda kad ide ka njemu i ne reaguje i onda ga zvizne po nozi

Bio sam skeptičan, ali supruga zahtevala da uzmemo. Dala mu ime Max

Nije loš, posle prvog korišćenja sam bio zadovoljan. Trebalo je ranije da ga uzmemo. Nije ni skup, u stvari najjeftiniji od svih: 200 chf
Baterija mu traje 60 minuta, sam se vrati i montira na punjač i sam sidje sa punjača kad se napuni. Poprilično je tupav, ali okej je. Super što je sofa u dnevnoj dovoljno visoka da može Max da se provuče i očisti sve ispod.
Jedino je problem džukac. Uvek ga gleda kad ide ka njemu i ne reaguje i onda ga zvizne po nozi
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Tupavo skroz izgleda bez Turbo look-a.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ja juce videh jednog, mislio sam prvo da je Macan, malo mi nesto delovao.
Ljudino, kad je on predstavljen... 
Porsche ladno valja fejslift sto se dixajna tice...
Послато са m2 уз помоћ Тапатока

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Daleko je, pa sam zumirao, otuda malo lošiji snimak. Na nekom šestom smrznutom spratu, lik lagano čisti sneg i još peva 

TT

TT
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Valjda je jasno sa slika da je predstavljen u Beogradu. Kad budem išao na svetsku premijeru nekog Poršeovog modela u Ženevu ili Frankfurt to će biti kruna moje karijere novinara amatera.HKS napisao: 21 Dec 2017, 00:20 Ljudino, kad je on predstavljen...

Posetite www.garaza.rs !
Ma šalim se...
Glupostima nikad kraja. Samo izaziva sudbinu bez ikakve potrebe.pedja napisao: 21 Dec 2017, 08:12 Daleko je, pa sam zumirao, otuda malo lošiji snimak. Na nekom šestom smrznutom spratu, lik lagano čisti sneg i još peva
TT