Youtube
Re: Youtube
VW, simbol za nepouzdano. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ali ne verujem. Pokupi se riba i ode. Zna da vozi samo u napred. Strašno!
Posetite www.garaza.rs !
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
To ti je onaj fazon :
Koja je razlika između (pokojnog) Ibrahima Rugove, princa Tomislava Karađorđevića i Milana Panića?
Pa Rugova najbolje priča srpski
Koja je razlika između (pokojnog) Ibrahima Rugove, princa Tomislava Karađorđevića i Milana Panića?
Pa Rugova najbolje priča srpski

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
[quote="trojanac"]One of... best jobs in the world.
To je reklama za borbu protiv kancera dojke a namenjena je muškarcima da obrate pažnju...

To je reklama za borbu protiv kancera dojke a namenjena je muškarcima da obrate pažnju...
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Boles'
http://www.youtube.com/watch?v=u-yWuG7F ... re=related
Naravno mislim na opremu koja je na raspolaganju.
Ja sam kao klinac bio presrecan sa 4 strelice i space-om. Jedan monitor se podrazumevao, normalno.
A onda sa bratom ili drugom ako hocu 1na1 slika na monitoru bude horizontalno podeljena na dva dela. Naravno i tastatura. Jedan vozi na [wasd] drugi na strelice. A ko je bio neiskusan stavi da mu je 'space' rucna pa ga protivnik ometa u toku voznje.
Ovaj samo sto nije celog civica typeR uneo u sobu.
http://www.youtube.com/watch?v=u-yWuG7F ... re=related
Naravno mislim na opremu koja je na raspolaganju.
Ja sam kao klinac bio presrecan sa 4 strelice i space-om. Jedan monitor se podrazumevao, normalno.
A onda sa bratom ili drugom ako hocu 1na1 slika na monitoru bude horizontalno podeljena na dva dela. Naravno i tastatura. Jedan vozi na [wasd] drugi na strelice. A ko je bio neiskusan stavi da mu je 'space' rucna pa ga protivnik ometa u toku voznje.
Ovaj samo sto nije celog civica typeR uneo u sobu.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Jedan moj poslovni prijatelj je sa svojim bratom napravio kokpit F1 (varili cevi, ma ko pravi izgleda), kupili su sedište "kadicu", unutra ubačen najskuplji/najbolji volan/pedale/menjač od metala, ispred stoji LCD od 42" i Sony PS3 ... opasno su zaluđeni za to (sve to su nabudžili čim je izašla PS3-ka).
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...