Beograd

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Re: Beograd

Post od aviator »

McGruja napisao:Sram tebe da bude, dozvoljavaš sebi da misliš da znaš šta meni smeta, bez da znaš bilo šta o tome
Onda objasni šta ti smeta.
ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

Sve je to ok, i ti jesu heroji, ali ono sto meni licno smeta je sto se non stop potencira Kosovo i nacionalizam. Lepo je neko rekao da su to teme kojima se skrece paznja sa katastrofalnog stanja u zemlji.

A komentar za bulevar Zorana Djindjica, nemam reci.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Ne smeta mi ništa, bukvalno ništa
Samo mislim da su nazivi ulica predugački
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Post od aviator »

Ti reče, glup ti naziv, a ne predugačak.
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Ja sam rekao sto mi smeta. A pored toga imamo mi mnogo vecih i 'herojskijih' bitaka i boraca koje nemaju ni svoju ulicu a kamoli bulevar, nego je ovo najsvezije i najpogodnije za lozenje.
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

ikac2000 napisao: 24 Dec 2017, 13:06 Sve je to ok, i ti jesu heroji, ali ono sto meni licno smeta je sto se non stop potencira Kosovo i nacionalizam. Lepo je neko rekao da su to teme kojima se skrece paznja sa katastrofalnog stanja u zemlji.
:plusone:
Opet nešto za temu "zašto je Srbija tu gde jeste".
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Obratih skoro paznju, pun i dalje grad halo govornica, mislim da je vreme da se to skloni posto koliko mi se cini odavno nemaju svrhu...

Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Ja hteo da napišem negde (npr. na sajtu https://mojainicijativa.com ) o problemu tih govornica, ali pre neki dan videh čoveka kako koristi jednu od njih. Znači govornice rade, i izdaju se nove Halo kartice.

Ima još jedna stvar koja je estetski vrlo loša, a to je što je EPS počeo da postavlja strujomere po uličnim banderama. Rade to već par godina po selima, ali sada su počeli i po širem centru Beograda. To je navodno da bi sprečili krađu struje. Ono što je ružno je što debeli energetski kablovi silaze do strujomera, pa se onda ponovo penju na banderu, a kutije otežavaju prolaz pešacima tamo gde su trotoari uski. Umesto toga, trebalo je da postave strujomere sa daljinskim očitavanjem na banderama, pa tako vrše kontrolu.

Što se tiče heroja sa Košara, mene je isto iznenadio naziv. Mislim da je vrhunski cinizam što ga je dala vlast koja je proterala i poslednje institucije države Srbije iz južne pokrajine, i radi na nekakvoj "normalizaciji odnosa" sa albanskim teroristima.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Činjenica je da govornice slabo ko koristi, ali ima još veliki procenat siromašnih ljudi koji nemaju mobilni kojima takva stvar može zatrebati, kao i u slučajevima kada mobilni nije kraj nas ili je baterija crkla...šta znam, ima razloga za, a ima i razloga protiv uklanjanja.

Kako izgledaju instalacije u samom centru Manile... :)

Slika
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Kod nas za sada nije toliko drastično, ali će na nekim mestima možda i biti. Plus kiosci i uzak trotoar... liči na Beograd. :D Samo što su na ovoj slici klima uređaji uredno montirani, imaju palme i visoke staklene zgrade u pozadini, što kod nas nije slučaj. :)
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Sređenije je u Beogradu u smislu urbanizma. Manila je nešto čistija.
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

snork napisao: Što se tiče heroja sa Košara, mene je isto iznenadio naziv. Mislim da je vrhunski cinizam što ga je dala vlast koja je proterala i poslednje institucije države Srbije iz južne pokrajine, i radi na nekakvoj "normalizaciji odnosa" sa albanskim teroristima.
upravo to al da ne idemo u politiku...

Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk

markoue
Reactions:
Pridružio se: 21 Nov 2016, 15:56
Garaža: Passat B7 2.0 TDI, PUG 307 1.6 16V

Post od markoue »

ikac2000 napisao: 24 Dec 2017, 13:06 Sve je to ok, i ti jesu heroji, ali ono sto meni licno smeta je sto se non stop potencira Kosovo i nacionalizam. Lepo je neko rekao da su to teme kojima se skrece paznja sa katastrofalnog stanja u zemlji.

Pojasni mi ako mozes zasto nemas reci za moj komentar? Ne zelim da se prepirem, samo ne razumem.
Сад му није ништа...
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Meni smetaju žardinjere i ostali inventar postavljen po trotoatima u svrhu zaštite parking prostora, ulaza u zgradu i sl. Uključujući i jarbole za BGH2O kod Geozavoda.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

snork napisao:Ja hteo da napišem negde (npr. na sajtu https://mojainicijativa.com ) o problemu tih govornica, ali pre neki dan videh čoveka kako koristi jednu od njih. Znači govornice rade, i izdaju se nove Halo kartice.

Ima još jedna stvar koja je estetski vrlo loša, a to je što je EPS počeo da postavlja strujomere po uličnim banderama. Rade to već par godina po selima, ali sada su počeli i po širem centru Beograda. To je navodno da bi sprečili krađu struje. Ono što je ružno je što debeli energetski kablovi silaze do strujomera, pa se onda ponovo penju na banderu, a kutije otežavaju prolaz pešacima tamo gde su trotoari uski. Umesto toga, trebalo je da postave strujomere sa daljinskim očitavanjem na banderama, pa tako vrše kontrolu.

Što se tiče heroja sa Košara, mene je isto iznenadio naziv. Mislim da je vrhunski cinizam što ga je dala vlast koja je proterala i poslednje institucije države Srbije iz južne pokrajine, i radi na nekakvoj "normalizaciji odnosa" sa albanskim teroristima.
Nisam znao da tih kartica jos ima iskreno.

Video sam i ja par puta ljude za govornicama, medjutim kad sam u par slucajeva prosao blize video sam da to nije bio razgovor nego neka psihijatrija jer je na displeju pisalo ubacite karticu ili sta vec, a oni uveliko kao pricali...

Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока

Odgovori