Onda objasni šta ti smeta.McGruja napisao:Sram tebe da bude, dozvoljavaš sebi da misliš da znaš šta meni smeta, bez da znaš bilo šta o tome
Beograd
Re: Beograd
Sve je to ok, i ti jesu heroji, ali ono sto meni licno smeta je sto se non stop potencira Kosovo i nacionalizam. Lepo je neko rekao da su to teme kojima se skrece paznja sa katastrofalnog stanja u zemlji.
A komentar za bulevar Zorana Djindjica, nemam reci.
Ne smeta mi ništa, bukvalno ništa
Samo mislim da su nazivi ulica predugački
Samo mislim da su nazivi ulica predugački
Ti reče, glup ti naziv, a ne predugačak.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ja sam rekao sto mi smeta. A pored toga imamo mi mnogo vecih i 'herojskijih' bitaka i boraca koje nemaju ni svoju ulicu a kamoli bulevar, nego je ovo najsvezije i najpogodnije za lozenje.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
ikac2000 napisao: 24 Dec 2017, 13:06 Sve je to ok, i ti jesu heroji, ali ono sto meni licno smeta je sto se non stop potencira Kosovo i nacionalizam. Lepo je neko rekao da su to teme kojima se skrece paznja sa katastrofalnog stanja u zemlji.

Opet nešto za temu "zašto je Srbija tu gde jeste".
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Obratih skoro paznju, pun i dalje grad halo govornica, mislim da je vreme da se to skloni posto koliko mi se cini odavno nemaju svrhu...
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Ja hteo da napišem negde (npr. na sajtu https://mojainicijativa.com ) o problemu tih govornica, ali pre neki dan videh čoveka kako koristi jednu od njih. Znači govornice rade, i izdaju se nove Halo kartice.
Ima još jedna stvar koja je estetski vrlo loša, a to je što je EPS počeo da postavlja strujomere po uličnim banderama. Rade to već par godina po selima, ali sada su počeli i po širem centru Beograda. To je navodno da bi sprečili krađu struje. Ono što je ružno je što debeli energetski kablovi silaze do strujomera, pa se onda ponovo penju na banderu, a kutije otežavaju prolaz pešacima tamo gde su trotoari uski. Umesto toga, trebalo je da postave strujomere sa daljinskim očitavanjem na banderama, pa tako vrše kontrolu.
Što se tiče heroja sa Košara, mene je isto iznenadio naziv. Mislim da je vrhunski cinizam što ga je dala vlast koja je proterala i poslednje institucije države Srbije iz južne pokrajine, i radi na nekakvoj "normalizaciji odnosa" sa albanskim teroristima.
Ima još jedna stvar koja je estetski vrlo loša, a to je što je EPS počeo da postavlja strujomere po uličnim banderama. Rade to već par godina po selima, ali sada su počeli i po širem centru Beograda. To je navodno da bi sprečili krađu struje. Ono što je ružno je što debeli energetski kablovi silaze do strujomera, pa se onda ponovo penju na banderu, a kutije otežavaju prolaz pešacima tamo gde su trotoari uski. Umesto toga, trebalo je da postave strujomere sa daljinskim očitavanjem na banderama, pa tako vrše kontrolu.
Što se tiče heroja sa Košara, mene je isto iznenadio naziv. Mislim da je vrhunski cinizam što ga je dala vlast koja je proterala i poslednje institucije države Srbije iz južne pokrajine, i radi na nekakvoj "normalizaciji odnosa" sa albanskim teroristima.
Ђенерал Јанковић
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Činjenica je da govornice slabo ko koristi, ali ima još veliki procenat siromašnih ljudi koji nemaju mobilni kojima takva stvar može zatrebati, kao i u slučajevima kada mobilni nije kraj nas ili je baterija crkla...šta znam, ima razloga za, a ima i razloga protiv uklanjanja.
Kako izgledaju instalacije u samom centru Manile...

Kako izgledaju instalacije u samom centru Manile...

Kod nas za sada nije toliko drastično, ali će na nekim mestima možda i biti. Plus kiosci i uzak trotoar... liči na Beograd.
Samo što su na ovoj slici klima uređaji uredno montirani, imaju palme i visoke staklene zgrade u pozadini, što kod nas nije slučaj. 

Ђенерал Јанковић
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Sređenije je u Beogradu u smislu urbanizma. Manila je nešto čistija.
upravo to al da ne idemo u politiku...snork napisao: Što se tiče heroja sa Košara, mene je isto iznenadio naziv. Mislim da je vrhunski cinizam što ga je dala vlast koja je proterala i poslednje institucije države Srbije iz južne pokrajine, i radi na nekakvoj "normalizaciji odnosa" sa albanskim teroristima.
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk
Pojasni mi ako mozes zasto nemas reci za moj komentar? Ne zelim da se prepirem, samo ne razumem.ikac2000 napisao: 24 Dec 2017, 13:06 Sve je to ok, i ti jesu heroji, ali ono sto meni licno smeta je sto se non stop potencira Kosovo i nacionalizam. Lepo je neko rekao da su to teme kojima se skrece paznja sa katastrofalnog stanja u zemlji.
Сад му није ништа...
Meni smetaju žardinjere i ostali inventar postavljen po trotoatima u svrhu zaštite parking prostora, ulaza u zgradu i sl. Uključujući i jarbole za BGH2O kod Geozavoda.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Nisam znao da tih kartica jos ima iskreno.snork napisao:Ja hteo da napišem negde (npr. na sajtu https://mojainicijativa.com ) o problemu tih govornica, ali pre neki dan videh čoveka kako koristi jednu od njih. Znači govornice rade, i izdaju se nove Halo kartice.
Video sam i ja par puta ljude za govornicama, medjutim kad sam u par slucajeva prosao blize video sam da to nije bio razgovor nego neka psihijatrija jer je na displeju pisalo ubacite karticu ili sta vec, a oni uveliko kao pricali...