Vazduhoplovi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Cica Maca
Reactions:
Pridružio se: 24 Okt 2013, 13:03

Re: Vazduhoplovi

Post od Cica Maca »

Ha, ha, ovaj put su prekopirali japance, svoje komsije!

http://youtu.be/Fx4OE6cvOkI

Sent from my HTC Desire 825 using Tapatalk
Slika
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić podneo je ostavku.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Sad videh vest
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Korisnikov avatar
Cica Maca
Reactions:
Pridružio se: 24 Okt 2013, 13:03

Post od Cica Maca »

Znam da Zu obozava ruske masine... Par komada za njega. :loool:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Slika
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.ph ... id=1340030

Direktor Er Srbije podneo ostavku
Beograd -- Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić podneo je ostavku, saznaju beogradski mediji.

Vest je, kako navode, potvrđena iz više izvora.

Kondić je ostavku napisao tokom vikenda i danas je predao, piše list Danas.

Prema nezvaničnim informacijama Tanjuga, strateški partner Er Srbije, Etihad ervejz, je zatražio od Kondića da podnese ostavku.

Kondić je postavljen na mesto generalnog direktora Jat ervejza (Er Srbije) u septembra 2013.

Vlada Srbije je u avgustu te godine potpisala ugovor o strateškom partnerstvu sa Etihad ervejzom, kojim je ta kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata postala vlasnik 49 odsto kapitala našeg nacionalnog avio-prevoznika, koji je počeo da posluje pod imenom Er Srbija.

Kondić je dobio petogodišnji mandat na mestu generalnog direktora.

Kondić je prethodno je bio na najvišim rukovodecim pozicijama u Etihadu.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Kakav li će biti izveštaj za 2017.
zuzazu
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:13

Post od zuzazu »

zuzazu napisao: 14 Dec 2017, 18:17 A kadrovske promene do samog vrha ocekujte do Februara. Tek izabrani Flight ops manager je podneo ostavku, a ici ce sve do CEO Kondica.
Sve sam ja to napisao jos 14 Decembra. Ovde mozete da saznate sto-sta mnogo pre nego sto objave famozni T6 ili Ex-Yu Aviation.

Ne znam koliko sam puta ponovio da ce doci trenutak kada ce svi "menadzeri" iz Etihada poceti da pakuju kofere i beze. Cujem da je i Deklan mnogo nervozan...

Sad' ce i menadzer iz Svajcarske da mi objasni kako bolje da se bavim soferiranjem a menadzment prepustim skolovanom kadru :rofl: jer je to nauka koju ja ne shvatam.
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Druže Talisman, ovo nešto na tvoj račun? :-)
Opet produžen rok za Aerodrom? Jel se uopšte zna za koga se pakuje tender?
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

zuzazu napisao:
zuzazu napisao: 14 Dec 2017, 18:17 A kadrovske promene do samog vrha ocekujte do Februara. Tek izabrani Flight ops manager je podneo ostavku, a ici ce sve do CEO Kondica.
Sve sam ja to napisao jos 14 Decembra. Ovde mozete da saznate sto-sta mnogo pre nego sto objave famozni T6 ili Ex-Yu Aviation.

Ne znam koliko sam puta ponovio da ce doci trenutak kada ce svi "menadzeri" iz Etihada poceti da pakuju kofere i beze. Cujem da je i Deklan mnogo nervozan...

Sad' ce i menadzer iz Svajcarske da mi objasni kako bolje da se bavim soferiranjem a menadzment prepustim skolovanom kadru :rofl: jer je to nauka koju ja ne shvatam.
Ti da nesto znas, sad si taman lepo mogao da dodjes na Kondicevo mesto a ne da do pred penziju “soferises” u low costu...

Ni sam sa sobom ne mozes da se dogovoris sta hoces, ne valja kad prave gubitke, ne valja kad otpustaju visak, ne valja kad ne vode kompaniju kako treba, ne valja kad smenjuju rukovodstvo...

Ja cu te podsetiti da nisam upoznat sa internim poslovanjem AS, vec da sam pisao da su one analize javnog poslovnog izvestaja AS-akoje si maliciozno kacio, tesko lupetanje i ostajem pri tome, svakime ko se 5% razume je to savrseno jasno.
Isto tako, sa strane putnika AS je odlicna kompanija koja nudi dobru uslugu. Razvoj AS-a prethodnih godina je najbolja stvar za putnike iz i u Srb koja se desila u prethodnih 30god...

Citam i komentare na B92 na ovu vest, stvarno ima olosa na pretek, jedva cekaju da komsiji crkne krava, pucaju po savovima, sjajno, jedva cekam da propadnu i sl baljezgarije...

Ma sta da se ovde desava i da se desi, Srbija treba da se po svaku cenu postara da AS zadrzi nivo usluge ka krajnjem korisniku i sve destinacije (i onu ka NY) koje trenutno nudi.
zuzazu
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:13

Post od zuzazu »

NEO ne dolazi
Menadzeri Etihada odlaze
Protiv prve garniture “menadzera” iz Etihada, ex-YU porekla (koji su zbrisali nazad u UAE) vodi se istrazni postupsk jer su uzimali novac za zaposljavanje pilota
Broj letova u toku zimske sezone prepolovljen

Ovo su cinjenice.

Covek ne mora da bude veliki genije pa da ne zna da sabere dva i dva.

Uskoro cemo imati i druge novosti iz Lidera U Regionu pa ce mozda i ćoravi progledati.

Upravo iz UAE:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Odlicne slike.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

vamik
Reactions:
Pridružio se: 25 Sep 2014, 15:40

Post od vamik »

Ja sam sada putovao sa njima kasnio u odlasku 4 sata u povratku 3.
Isao za Frankfurt 03.12 kasnio 4 sata, ajde desava se ali ona gospodja na gate-u je toliko nespretna ispala sa mi je bilo zao.Ona govori putnicima kasnjenje zbog lose vremena na Frankfurtakom aerodromu a cuje se preko radio veze da avion ima tehnicke probleme.Vreme poletanja bili u 17:30 pa kao poslednji slot u 19 pa onda u 21.Masa htela da je lincuje.
Ista prica u povratku.
Letim cesto za Frankfurt ipak na osnovu iskustva prednost dajem Lufthansi.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Laki komentariše iz lagodne pozicije nekog koga ne zanima pozadina stvari, a nama je ovde u SRB bitno šta se dešava sa našim parama.
Imam informaciju da im je tzv. linijsko održavanje katastrofalno, očigledno se štedi na svemu. Osim na pljački građana koji ih finansiraju.
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Lepo rečeno.
Odgovori