Zimske gume - da ili ne?
Re: Zimske gume - da ili ne?
Misliš Milošev?
Da, tako pise...
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Xepoj87 napisao: 21 Dec 2017, 23:54 Koja debilna izjava...kiselo grozdje zato sto smatramo da je 4x4 vecini bespotreban?
A i dodatno, kako li uspe u ovoj temi da dodjes do toga...daj jos nesto, sta te jos nervira, bitcoin mozda da spomenemo ovde?
Druze, kontam da te udarila ta neka iznad prosecna lova u glavu, ali ne lozi se, niko ne gori od zavisti za 2.0 tdi seatom, cak i da smo ljudi koji po prirodi ljubomorisu. A i mani se tog ljomberskog stava, nema prodju ovde.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.

Ne planiram da pišem u ovoj temi a sve sam bliže da ne pišem opšte više...jednostavno sve manje ima smisla.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Otišli ste predaleko, a sasvim bez potrebe.
Zna se šta zakon kaže, a sve ostalo je stvar ličnog izbora. Ni ja ne nosim kapu zimi iako bi trebalo, sem kad me mama ili žena potera.
Zna se šta zakon kaže, a sve ostalo je stvar ličnog izbora. Ni ja ne nosim kapu zimi iako bi trebalo, sem kad me mama ili žena potera.

Posetite www.garaza.rs !
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Licni izbor je ok, ali kada nameces drugome u ovom slucaju letnju gumu kao ok izbor za zimu , to je nesto sasvim drugo.

Apsolutno se slazem i delim tvoje misljenje.maniaxxx napisao: 22 Dec 2017, 19:31
Ne planiram da pišem u ovoj temi a sve sam bliže da ne pišem opšte više...jednostavno sve manje ima smisla.

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Treba li reci apropo letnjih guma da ste se isponavljali deset puta, cisto da vas podsetim...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
samo da dodam da ne znam kde si pročitao da nekome namečem letnje gume ili bilo kakve gume, ja sam uvek i posvuda pisao samo svoje mišljenje i iskustva.
A sad konačno over and out.
A sad konačno over and out.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:42
- Garaža: Suzuki SX 4, 1.5 16V; Fiat Punto 1.2 8V
Pre mesec dana kupim nove zimske gume, a oni mi namontiraju pokisle gume pune vode. Kao ne smeta to i ispariće. I to tako nekako prođe, ali ja nemam mira, i vratim se nazad posle mesec dana i kažem da skinu gume i izvade vodu, jer možda zaledi to u gumi na -20'C i neću da mi led ošteti pnaumatik ili felnu. Međutim, unutra je bilo svega par kapiljica vode, a jedno 2-3 dl je isparilo. Još neki automobilisti su mi rekli da voda isparava iz pneumatika.
Kako je to moguće, kad je pneumatik, ako nije hermetički, ono bar približno hermetički zaptiven? Znam ja da ispušta po malo i ja svakog meseca dopumpam malo, ali da ispari 2-3 dl vode, ostaje mi i dalje neverovatno.
Inače kupio sam Dayton-ke, za sada nije bilo nekog ekstremnog vremena da ih problam, za sada su mi OK za tu cenu.

Kako je to moguće, kad je pneumatik, ako nije hermetički, ono bar približno hermetički zaptiven? Znam ja da ispušta po malo i ja svakog meseca dopumpam malo, ali da ispari 2-3 dl vode, ostaje mi i dalje neverovatno.
Inače kupio sam Dayton-ke, za sada nije bilo nekog ekstremnog vremena da ih problam, za sada su mi OK za tu cenu.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Malo si preterao u proceni, daleko je to od 2-3dl vode.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Da je bilo i 1dl ne bi ti bila u balansu i treslo bi.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Kako je uopste migla voda da ostane u gumama, valjda su je prosuli pre montaze ako je ista I bilo unutra ? Mada mi je besmisleno da uopste prodaju takve gume !?
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Kakve, mokre? 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Rece covek pokisle gume pune vode !?
Moje gume videse minusa I cak mestimicno I snega, odusevljen sam tom cinjenicom. Tesim se da ih nisam dzabe kupovao.
Moje gume videse minusa I cak mestimicno I snega, odusevljen sam tom cinjenicom. Tesim se da ih nisam dzabe kupovao.