Stigla zima...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Re: Stigla zima...

Post od Ogi »

Uglavnom jednom tokom zime dodjem kod zeninih u vuko_ebinu u RS. Ako nekoga mrzite posaljite ga tamo kolima do kojih mu je stalo.

Ne mogu vam opisati koliko ti ljudi bacaju rizle na put, to je potpuno nenormalno. Govorim o putu preko Romanije ali citav taj deo od granice pa do Sarajeva I dalje je takav. Ako ste se priblizili nekome sa namerom da trazite sansu za preticanje ili pored vas prodje vozilo, ne daj Boze kombi ili autobus, racunajte da ce vas kamenje konstantno udarati. U lupanju po kosevima I podvozju da ne govorim. Pri tome, auto nekada zaleluja na tom kamenju samo tako.
O rupama da ne govorim, put od Sarajeva prema Foci je nikada gori, nikada ga nisu radili od kada ja idem tamo, sto je vise od 10 godina. A znacajna magistrala, zahtevan put. Dalje do Kalinovika iovako idu samo oni koji moraju, medju kojima sam na zalost I ja.

Isli juce na Jahorinu. Kopaonik je neuredjen ali Jahorina je totalni haos. Koja je to banda u Bosni, gora nego ovde. Postavicu snimak puta ka "olimpijskoj planini" cime se hvale velikim bilbordom. A do nje ako stignes na 4 tocka ti si srecan covek. Bio sam tamo 2008 I put do dan danas nije radjen. Odem povremeno. Pre 2 godine kada sam isao isto sam bio sokiran rupama, juce jos gore, sahtovi na putu !? oko kojih je rascep pa ako tockom upadnes, lagano puca guma/felna/nesto na trapu. Gore "u centru" ista prica. Rupe od pre 5 godina evoluiraju. Nedostatak parkinga isto kao na Kopu s tim sto ovde nemas gde ni da hodas peske. Topovi naravno ne postoje iako godinama pricaju da ce da ih aktiviraju, znate ukrali Im za vreme rata koji je bio pre 30 godina. A cene dranje, ja morao da platim ski pas za ski vrtic lift da bih bio sa cerkom unutra !?

Ista smo bagra samo je ovde gore. Znaci ipak ima gore.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Lepo se odmori, druže :D
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Stiglo proleće :opustanje:
Slika
:o :o :o

A da se posetimo kako je to izgledalo pre dve godine, na -21C (možda i stepen, dva niže):
Slika
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Uf, ne podsecaj me, zaledio sam se :hladno: :D Secam se kad je bio taj debeo minus bio do SD, do drugara. Kad smo se vracali kuci oko 1 sat, -24 pokazivalo.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

I prosla zima je bila yebena

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Ogi napisao: 01 Jan 2018, 14:10Isli juce na Jahorinu. Kopaonik je neuredjen ali Jahorina je totalni haos. Koja je to banda u Bosni, gora nego ovde. Postavicu snimak puta ka "olimpijskoj planini" cime se hvale velikim bilbordom. A do nje ako stignes na 4 tocka ti si srecan covek. Bio sam tamo 2008 I put do dan danas nije radjen. Odem povremeno. Pre 2 godine kada sam isao isto sam bio sokiran rupama, juce jos gore, sahtovi na putu !? oko kojih je rascep pa ako tockom upadnes, lagano puca guma/felna/nesto na trapu. Gore "u centru" ista prica. Rupe od pre 5 godina evoluiraju. Nedostatak parkinga isto kao na Kopu s tim sto ovde nemas gde ni da hodas peske. Topovi naravno ne postoje iako godinama pricaju da ce da ih aktiviraju, znate ukrali Im za vreme rata koji je bio pre 30 godina. A cene dranje, ja morao da platim ski pas za ski vrtic lift da bih bio sa cerkom unutra !?

Ista smo bagra samo je ovde gore. Znaci ipak ima gore.
Evo snimka, ovo je samo delic puta:

Poslednja izmena od Ogi u 03 Jan 2018, 23:13, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:

Post od maxer »

Ja ga vidim.
Ima popriličnih rupčaga a i oni štahtovi su ludilo :kezo:
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Uh, kakvu si apokaliptičnu muziku stavio. :D Sam put mi ne deluje toliko katastrofalno, osim šahtova, kojima tu apsolutno nije mesto! To je baš skandalozno!

Šahtovima nije mesto ni na kolovozu gradskih ulica, ali kod nas prosto obožavaju da ih tamo smeste. Sve prethodne, sadašnje i buduće vlasti bi mogle malo da prošetaju do Zapada ili Rusije i vide kako se takve stvari rešavaju.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:

Post od maxer »

Inače prvi put u životu vidim i čujem da postoje šahtovi na sred magistralnog puta. Suludo.
Korisnikov avatar
meidling
Reactions:
Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
Garaža: Volvo XC90 II D4

Post od meidling »

.
Volvo XC90 II D4
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Ogi, kakvih sam se ja puteva nagledao - ovo što si ti snimio je ništa. Previše se uzbuđuješ oko takvih stvari. :)
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Nagledao. A jesi li vozio po njima tvojim lepim Puntom ? :)
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

ima po koja rupica al nista strasno za toliku dramu.
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Pitao bih te da je pogodis tockom... :) Ja jesam preosetljiv ali niste ni vi bas da vas toliko zabole... samo ovi sahtovi razbijaju auto zato sto je oko nekih rupa od 20cm.
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Ja vise mnogo ni ne praktikujem putovanja po balkanskim gudurama.
Uglavnom idem na mesta gde mozes ugodno da se vozis autoputom ili lepom magistralom.
Samo putovanje do mesta i nazad do kuce ukljucujem u deo svog odmora i zelim da mi na putu
bude lepo kao i u mestu gde cu boraviti.
Pamtim putovanja gde sam vozio tako dobrim autoputevima da ne mogu da definisem da li mi je bilo lepse
u samoj voznji ili u boravku.
A sad da ja izbegavam neke kratere i stresiram se do tamo i nazad, zabole me da trosim vreme i zivce na to.
To je vezano i za sam boravak na turistickom mestu, sad mi je draze da odem jednom na alpe da setam nego
tri puta na neku nasu planinu gde nije reseno pitanje smeca, parkinga, infrastrukture.
Za mene je dobar odmor kad negde odem pa se skenjam sto se vracam kuci u losije.
Odgovori