Škoda Kodiaq

Noviteti i razne vesti iz auto-industrije
Odgovori
Rocktheroad
Reactions:
Pridružio se: 25 Dec 2017, 19:55

Re: Škoda Kodiaq

Post od Rocktheroad »

Hvala na prvim smislenim odgovorima, gde si uspeo da pronadjes te informacije? Prevrnuo sam pola interneta... Cak sam siguran da taj Alprosov link za dodatnu opremu nije radio, ali koliko vidim isti je PDF sto su mi iz cacka poslali.

Ono sto ostaje malo kontradiktorno je:

3 – kraki multifunkcionalni kožni sportski servo volan za radio, telefon i DSG podesiv u dve ose ( za motore 1,4 TSI/110 kW DSG, 1,4 TSI 4×4/110 kW DSG, 2,0 TSI 4×4/132 kW DSG, 2,0 TDI CR/110 kW DSG, 2,0 TDI CR 4×4/110 kW DSG, 2,0 TDI CR 4×4/140 kW DSG )

Koji dolazi vec u Ambition paketu opreme, a u dodatnoj opremi je PLG - opcija dodatnih 114 EUR sa PDV-om... sta na kraju dolazi uz Style?

I cuveno pitanje, sta dolazi uz pripremu za kuku? U Superbu imam fabricku kuku, narucio sam u startu pripremu i znam da sam mnogo vise kasnije platio da dodam kuku. Da li ja sad mogu da narucim pripremu za kuku i iskoristim kuku iz Superba? I onako je nisam ni jednom koristio :)
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Insajder Slika
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Pa recimo da radim u Alprosu, baš u prodaji :)

Dolazi kožni MF volan sa DSG komandama kada je vozilo sa DSGom.
PLG je opcija da bude sportski zasečen volan sa perforiranom kožom:
Slika

Priprema za kuku je samo priprema za kačenje kuke.
E sad, Škoda nalaže ovlašćenom servisu da naknadno postavljanje kuke ne radi bez promene hladnjaka jer kada se poruči vozilo sa kukom, standardno stignu jači ventilatori (da bi hladili motor pod punim opterećenjem moraju biti jači).
Većina ti ne može dati precizan odgovor jer nisu imali takav slučaj u servisu sa novijim vozilima.
Verovatno da ne može kuka sa Superba na Kodiaq, to se mora proveriti sa nekim od servisnog osoblja ali znajući Škodu, 99% da ne može :)

Moja preporuka je da odmah poručiš sa kukom ako ti već potencijalno može zatrebati.
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Onda bi valjalo ukloniti 'sportski' iz opisa na http://www.skoda-alpros.rs/kodiaq/cenovnik/ a u ekselu dodati perforirani.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

To sve AČ sređuje, vidim da na zvaničnom cenovniku isto piše.
Oni ga računaju kao sportski zbog DSG-a a u cenovniku dodatne opreme nisu definisali sportski kao zasečen i perforiran,
Sad ću da kažem mojima da isprave na našem sajtu.
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

ftj napisao: 03 Jan 2018, 14:19 Onda bi valjalo ukloniti 'sportski' iz opisa na http://www.skoda-alpros.rs/kodiaq/cenovnik/ a u ekselu dodati perforirani.
Sređeno kod nas :)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Rocktheroad
Reactions:
Pridružio se: 25 Dec 2017, 19:55

Post od Rocktheroad »

Day Walker napisao: 03 Jan 2018, 14:17 Pa recimo da radim u Alprosu, baš u prodaji :)
A Alprosu nisam jos bio :) Nije mi bio usput nazalost, ali bi mi izgleda ustedelo vreme... Ne znam da li prodaja ima veze puno sa tim, ali da li radite zamenu staro za novo?
Day Walker napisao: 03 Jan 2018, 14:17 Slika
Jedno neobavezno pitanje, da li se zna kada su cajgeri crni a kada bele boje? Na par mesta sam video crne boje, i nije mi najjasnije da li je to deo paketa, boje interiora, ili je do modela.. Evo primera:
Slika
Day Walker napisao: 03 Jan 2018, 14:17 Većina ti ne može dati precizan odgovor jer nisu imali takav slučaj u servisu sa novijim vozilima.
Verovatno da ne može kuka sa Superba na Kodiaq, to se mora proveriti sa nekim od servisnog osoblja ali znajući Škodu, 99% da ne može :)
Moja preporuka je da odmah poručiš sa kukom ako ti već potencijalno može zatrebati.
Dali su mi odgovor iz ACS 45, ne moze da se iskoristi... Dosta tu ima stvari koje pored same kuke treba odraditi, bez obzira na pripremu.

Vrlo brzo se tako nakarikaju opcije... Da bih ustedeo mislio sam da idem samo sa pripremom... Ali sad ako je ugradjujem, to je 830 eur... Da li znas mozda da li Trailer Assist moze da se otkljuca preko computera ili ne? Iskonfigurisao sam Park Assist (PPA 312 EUR) I Area View (PWG 396 EUR), a ima i opcija PPC koja za skoro 1000 eur ukljucuje prve dve opcije i Trailer Assist.... Pa da ne pucam jos 300 EUR ako moze da se otkljuca...

Samo jos da prelomim 2.0 TSI ili TDI... 2k je velika razlika, a sa TDI sam preblizu 45k... odoh u drugi segment onda...
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Cajgeri su najlosiji detalj na autu. Inace kada sam pitao u NL-u za rok isporuke (kod vise dilera) rekli su mi da je min 12 meseci. Znaci ne prodaju ga :)
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Škoda Kodiaq

Post od Day Walker »

Beli cajgeri su kod nas na TSI Style.
Nemam sad da pogledam na TDI, verovatno je isto beli (99%). U Ambition paketu su crni.
EDIT: Proverio na slici u mobu, beli su u Style paketu i kod TDI-a.
Slika
Za otključavanje nisam siguran, pitaću električare da li su možda čačkali po opcijama.
Problem je što neće hteti u ovlašćenom da otključaju čak iako postoji mogućnost.
Radimo staro za novo.

Ako si zainteresovan, možeš kod nas probati 2.0 TSI, samo da dogovorimo neko vreme.
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Koliko izadje 1.0tsi sa climatronikom i mfv i metalik bojom?

Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока

ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

26,800 u Skoda salonu preko puta mene. Ima bas takav primerak :-)
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Mislite na Karoq?
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Tema je Kodiaq :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

Ups. Sorry
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Ups.Bas to ne procitah dobro naslov.

Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока

Odgovori