Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Re: Ne brže od života!

Post od McGruja »

:)
Iskusno
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Pa tako sam ja pokupio babu proslog novembra...
Trci(jebote, trci baba, to jest trckara) baba jedno 7, 8m od pesackog, na kome je inace crveno, ja krenuo sa semafora pre kada se uoalilo zeleno, ja je ne vidim od auta desno, on zakoci, ja je spazim na metar, 2 od mene, kocnicu, sirenu, levo na ostrvo, sve u pola sekunde odjednom uradim, ona nastavila da trci i zapuca mi se u krilo, glavom u a stub, otkine mi retrovizor, zavrsi u vma na intenzivnom...baba isla da vadi rezultate krvi za operaciju zuci...potres mozga, koma, prelom 6 rebara, ako se dobro secam.
Pitam sestru kako se toliko izlimila, kada sam je udario sa mozda 20-30 km/h, kaze da su matori kao grancice, puca kao iz sale.
Ova jos bila malo masivnija, oko 80kg i 82 godine.
Napravi mi luda baba 2000e stete, jer zuri u 82 godine...ali ajde, sta sad, vazno da prezive i da je ok.

Sent from the 7th edge of the 3rd World.

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Zajebano :ccc:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Kažem ja, najbahatiji... Još kad ostare :ccc:
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Srecom "mojoj" babi nije bilo nista, jer sam se skroz zaustavio pre nego sto me udarila a ni autu, ali da su ju nedaj boze samo malo potkacio, pogotovo coskom ne bi dobro.

A najgluplje sto je bila neka pusta nedelja ujutru, nigde nikog ni ispred ni iza.

Dal je to penzionerski lifestyle, ali gde onigeneralno toliko zure jure...

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ova da je stala, nista jok ne bi bilo, mozda bih joj ruku ili stomak zakacio retrovizorom...ali en, to izlapelo, nastavila da cupka i padne preo krila, gde se verovatno iskrivila i namestila glavu i grudni kos na a stub.

Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Pa morala da improvizuje baba,nemas nisan na Mercedesu.

Meni su ipak gori od baba zene srednjeg doba kad krenu da pretrcavaju ulicu i desava se isto sto i sa babom iz gornjeg primera ti bezis da je ne pokupis a ona kao da ide na haubu.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Postoje mesta u gradu gde je taj problem redovna pojava. Kod mene u kraju kod pijace seniorska populacija kao ovce, za ovnom prelaze ulicu umesto da gledaju semafor.

Povremeno nekog spucaju, srećom hitna na 300m odatle.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Drugim recima bitan kvalitet kod babe je da moze da podnes udarac :)

Inace sto bih izjavio za televizor, relativno cesto se desava, a izuzetno mrzim kada neko krene da prelazi ispred tebe mimo pesackog, onako bezobrazno vidi te I ide lagano I ponekad I ukoso cak, budes na 50m daleko, nije kriticna situacija, lako se uocava I izbegava, ali ooet moras da menjas traku ili da usporavas, zbog debila koji nece ni korak da pruzi.

Naravno sve ovo pricam za divlje prelazenje mimo pesackog I baba I kuliranje.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Ja bih za televizor izjavio da je kamera postala deo obavezne opreme i ja cu moju montirati za najkasnije 2,3 godine.

Meni je ipak najgora situacija bila pre 6,7 godina,tad sam vozio Alfu na Winterama :) Coveku su ispali flajeri neki na put,a on je cucnuo izmedju dva parkirana auta da ih skuplja.I vozim ja polako posto je moja ulica kao poligon za test vesanja,kad odjednom vidim ruku na putu kako skuplja flajere.Nabo kocnicu koliko sam mogao i stanem jedva,on se zaledio od straha,ja se zaledio od straha,vidim cica neki,upalim sva 4 i stanem da mu pomognem da skupi flajere.

A bahate pesake sam plasio tako sto bih ubacio u ler i momacki stiskao gas,mogu ljudi da potrce nego ih mrzi.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

Jutros, ispred glavne železničke stanice, panduri zaustavljaju pešake koji pretrčavaju na crveno. Nakupili nekoliko matoraca, uzeli im LK i lagano pišu kazne. Neka baba kuka da joj polazi voz i da je zbog toga i pretrčavala, pandur tvrda srca popunjava prijavu. Kaže, zar da te neko sanja do kraja života zbog tvog voza...
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Pa u pravu je covek skroz.
markoue
Reactions:
Pridružio se: 21 Nov 2016, 15:56
Garaža: Passat B7 2.0 TDI, PUG 307 1.6 16V

Post od markoue »

Jel to ulica odakle polaze busevi? Vidjam ih cesto tu u poslednje vreme. Stanu na plato, i samo cekaju. Za 20 min dok sam bio tu bar 7-8 ljudi su dobili kazne..
Сад му није ништа...
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

Baš ispred glavnog ulaza parkiran Punto Classic, jedan saobrećajac bere LK, a drugi sedi unutra i piše. Ja čekao neki voz da stigne, bio dokon i kibicovao...

Motor Puntića se ne gasi :)
Poslednja izmena od Velja u 04 Jan 2018, 13:08, izmenjeno 1 put ukupno.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Tako je meni neki covek oko 50 godina krenuo da pretrcava u bulevaru kod Orla, a radio se tada ovaj novi, pa bilo brda zemlje po asfaltu, ja jedva zakocio...kako sam popizdeo, izasao napolje da ga napusim, pa cim sam krenuo, dvoje ljudi sa trotoara i dvoje sa bebom su toliko krenuli da ga naduvavaju da je debil, da je meni doslo da se nasmejem :)

Imao sam bas dosta situacija...jednom klincu od oko 16 godina sam na sred terazija(kod Eurobanke, skretao sa Terazija u Bulevar) izasao iz kola i lupio samar, te rekao da zapamti sledeci put kada bude prelazio ulicu, da ne zavrsi kao invalid. Posto sam smarac po prirodi, kakav sam mu govor odrzao od jedno 30s, par njih od 50 normalnih ljudi koji si cekali zeleno na pesackom preko kog je on presao na crveno sa slusalicama u usima i bez osvrtanja, uzeli da mi tapsu, a neka bakuta dodala "tako je, pazi dete, posle nema nazad" :D

Odgovori