NexT napisao:
Najvise volim ljude koji voze 100-110 na autp-putu, pa onda istom tom brzinom preticu autobus koji vozi 99...

Još bolji je bus/kamion koji pretiče isti takav, istom brzinom, na usponu na Rudnik Ibarskom, 39 vs 40km/h...
Skoro, na Ariljskoj rampi, pravac, taman da kolona pretekne nagomilane kamione i bus, ali... Ja bio poslednji, pa reko' čekaću taj pravac, valjda će svi preteći. Tako je skoro i bilo, dok nije ostao bus i Punto za njim. Vidim ja da se nećka, pa dam migavac i krenem, ali kreće i Punto. Sreća, pa je ispred prazan pravac, kamion u daljini ide ka nama. On pored busa, ja za njim, čak imam (neobjektivan) utisak da je bus brži od nas. Mašem putnicima iz busa, jednom po jednom, da prekratim vreme, opalim se po čelu, raširim ruke i viknem "ajde braaate". Pogledam njega, on gleda u retrovizor, odmahuje, sležući ramenima i smeje se, u fazonu: "Jeb*ga, bih ja".
Elem, pretekosmo nekako. Realno mi je bio plan da ga preskočim, čim se skloni, ali je toliko potrajalo da je pristigao kamion iz suprotnog smera, a jedva se nazirao kad krenusmo u poduhvat.
TT