NAVAK Track Day
Re: NAVAK Track Day
Krivo mi je sto sam ovaj propustio al koliko vidim poceli su cesce da organizuju tako da ce biti prilike.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Da da braća razbijaju, doduše ja sam bio u sporijoj grupi
Sledeći put ceo dan za motore 1.7. a kolko vidim 15.7. će biti za sve.

15.7 je odlozen za 16.09. Termini ce biti nesto skuplji posto ce biti i merenja vremena
Ne svidja mi se ova nova koncepcija. 

1.9, ali tada ne baš u sjajnoj formi.elMaestro napisao:Bila je 3k, inače je ja mislim Faza 2, intercooler od Lancera, i još dosta stvari... baš šteta za nju.
Nego, zna li ko koji je motor u 159-ci što je bila na stazi?

16.09. ponovo trackday, 4,800 din 3 sata vožnje. Ja se prijavio kolima da vidimo mogu li da pariram jugićima sa slikovima 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja vozio 15-20 minuta sa ovim mojim autobusom i bilo mi puno, za njega, ne za mene. Da mi je neki Type R, pa i da razmislim.
Hоću da kažem, nije puno 40e za 3 sata, ali mislim da će retko ko idržati toliko na stazi.
Hоću da kažem, nije puno 40e za 3 sata, ali mislim da će retko ko idržati toliko na stazi.
Posetite www.garaza.rs !
Ne piše na sajtu ali mislim da se dobije 3x25 minuta vožnje u toku ovog termina, od toga sigurno 5 minuta će biti vožnja za hlađenje. U svakom slučaju su mi gume pri kraju pa mi nije toliko žao.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Meni malo čudno trajanje od 3 sata. Pa za 3 sata na stazi, ostaje se sa istopljenim felnama, a ne gumama. 

Širim haos!
Biće sigurno bar dve grupe a stintovi će biti od pola sata, znači voziš jedan a drugi se odmaraš pa i nije tako strašno.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Kada si vozio ?trojanac napisao:Ja vozio 15-20 minuta sa ovim mojim autobusom
Re: Одг: NAVAK Track Day
Ne svidja mi se ovakvo tarifiranje i koncepcija. Onih pola sata mi je bilo i vise nego dovoljno a s druge strane ne daje mi se ta lova kad znam da necu svo vreme maksimalno iskoristiti. Msm mogao bi al zao mi auta....tako da do daljnjeg ne jurcam 
sent using Tapatalk

sent using Tapatalk
ftj, kako je bilo juce? kako si prosao protiv jugica sa slikovima 

Bilo je odlično kao i uvek. Jugića nije bilo, bilo je ukupno 15 automobila najviše sam se kidao sa kliom rs.
Stavljen je nov novcijat asfalt koji je bio dosta klizav, verovatno dok se ne ispere bitumen, auto mi je na kraju bio ceo crn od toga. Snimao sam kamerom pa ću postaviti koji klip nego mi ne ide editovanje.
Stavljen je nov novcijat asfalt koji je bio dosta klizav, verovatno dok se ne ispere bitumen, auto mi je na kraju bio ceo crn od toga. Snimao sam kamerom pa ću postaviti koji klip nego mi ne ide editovanje.

Beli rs?