NAVAK Track Day
Re: NAVAK Track Day
Jeste beli, dobro se držao 

Znam,znam 

I vise nego dobro, u krivinama je bolje lezao, dok si ga na pravcima koliko toliko stizao...
Sve u svemu, vas dvojica i EVO i STI su bili zanimljivi!
Ali i dalje ne mogu da razumem sta je ona Alfa trazila tamo...

Sve u svemu, vas dvojica i EVO i STI su bili zanimljivi!

Ali i dalje ne mogu da razumem sta je ona Alfa trazila tamo...

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Koja Alfa?
sent from Kenda digitron using Tapatalk
sent from Kenda digitron using Tapatalk

Mislim da je stara bela Gulietta... Ispravi me ako sam pogresio....
Jadna izbacuje plav dim, a lik je realno maltretira... Taj auto bi trebao da ce cuva i pazi jer je jako lep primerak!
Jadna izbacuje plav dim, a lik je realno maltretira... Taj auto bi trebao da ce cuva i pazi jer je jako lep primerak!

klio r27?
Jok, obican Clio Sport...
da, ima par komada ph1, vidjao sam po gradu...
mozda je andrej...
mozda je andrej...
Da da, Andrej je bio... 

Bio je samo 1 termin za automobile, i svega 15 vozila?
vozi on njega vec par godina, navikao covekShomy napisao:Da da, Andrej je bio...

Klio je stvarno delovao stabilnije u krivinama tj. nije mu toliko bežao zadnji kraj, ali zato ja imam izgovore 
Prednje gume su mi bile na 2 bara a zadnje 1.8(preporučeno sve 2.4). Vođen iskustvom sa moto trekdeja gde svi ispumpaju gume jer se pritisak ionako podigne, ovde se to u kombinaciji sa novim novcijatim asfaltom nije baš pokazalo kao dobra varijanta a kompresora nije bilo da dopumpam. A možda to uopšte nije ni uticalo već samo klizavi asfalt u kombinaciji sa gumama koje su bile 1mm iznad graničnika(sad delju graničnik
). Inače potrošnja mi je bila skoro 30 L/100 km, tj. za 140 km vožnje je otišlo oko 40 litara goriva.
Alfu iz 68. je vozio lik iz verovatno 48. i po meni treba odati poštovanje liku koji je i dalje u tom fazonu

Prednje gume su mi bile na 2 bara a zadnje 1.8(preporučeno sve 2.4). Vođen iskustvom sa moto trekdeja gde svi ispumpaju gume jer se pritisak ionako podigne, ovde se to u kombinaciji sa novim novcijatim asfaltom nije baš pokazalo kao dobra varijanta a kompresora nije bilo da dopumpam. A možda to uopšte nije ni uticalo već samo klizavi asfalt u kombinaciji sa gumama koje su bile 1mm iznad graničnika(sad delju graničnik

Alfu iz 68. je vozio lik iz verovatno 48. i po meni treba odati poštovanje liku koji je i dalje u tom fazonu

Mislio sam na ovog belog

I ja sam mislio da ce da vozi, ali nije....
A sto se Alfe tice, meni je ono unistavanje jednog prelepog primerka...

A sto se Alfe tice, meni je ono unistavanje jednog prelepog primerka...

Koji motor ima ta Giulietta?