Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Redmi note 4 sa snapdragon procesorom, ako ti je baterija vaznija od kamere
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Vidim malopre na Benchmarku članak id juče da Xiaomi dobija zvaničnog distributera u Srbiji. Zanimljivo.
Nešto mi prodavac pričao kako je Xiaomi trenutno u fazi u kojoj je Huawei bio pre 5-7 godina tj.daju dobre sprave za male pare, pa kad malo ojačaju kao brend, onda će i Xiaomi da diže cene za svaki sledeći model koji budu izbacivali na tržište.
Npr. Model Mi4X je 150eur, a slican takav Huawei je bar 250eur, a Samsung ko za koliko.
Negde sam pročitao da jedino Samsung zarađuje na telefonima, a svi ostali su na nuli ili u minusu. Pa kako ?
Apple ne računam.
Nešto mi prodavac pričao kako je Xiaomi trenutno u fazi u kojoj je Huawei bio pre 5-7 godina tj.daju dobre sprave za male pare, pa kad malo ojačaju kao brend, onda će i Xiaomi da diže cene za svaki sledeći model koji budu izbacivali na tržište.
Npr. Model Mi4X je 150eur, a slican takav Huawei je bar 250eur, a Samsung ko za koliko.
Negde sam pročitao da jedino Samsung zarađuje na telefonima, a svi ostali su na nuli ili u minusu. Pa kako ?
Apple ne računam.
Pa nikako. Nije tacno. Svi oni debelo zaradjuju. I Xiaomi zaradjuje .
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
I što više kukaju da nemaju profit , budite sigurni da su debeeeelo u plusu.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
@Kragujevac, kakav je O2 u DE? Citao sam negde da im je dobra pokrivenost samo u urbanim sredinama.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Ja imam VDSL i fiksni od njih već godinama i sve je kako treba. Što se tiče mobilne telefonije samo moja supruga ima O2 i nisam stekao utisak da je do sada nešto bila u problemima zbog loše pokrivenosti mreže. E sad, mi se nismo nešto kretali po šumama i gorama BRD-a da bi mogli sa 100% sigurnošću da tvrdimo da je i tamo sve superOK, ali tu gde smo se kretali, tu je bilo sve u redu.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Neko je pitao za xiaomi. Ja imam mi5 7 meseci. Odusevljen sam telefonom. Vrhunska sprava za malo para. Planiram da uzmem mi6 za sledeci.
Thx. Ima dobre pakete. 37 eur za S8, 22 EUR za P10Lite sa 10GB a posle se smanjuje brzina na 1 MB/s. Plus naravno full EU data roming i sve ostalo flat.
Što se tiče xiaomija, znam barem 10 ljudi koji ga imaju, bukvalno su svi prezadovoljni. Valjda to nešto vredi.
Ja sam odnedavno vlasnik Xiaomi mi A1. Apsolutno sam zadovoljan sa telefonom, svaka preporuka.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Koliko ti drzi baterija na njemu?
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Koji telefon kupiti a da je dual sim, da nije ogroman i da je kamera barem na nivou LG g4?
Sviđa mi se g6 zbog wide camere. Šta mislite o oneplus 5t?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sviđa mi se g6 zbog wide camere. Šta mislite o oneplus 5t?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Sve najbolje...
Da sada uzimam telefon, njega bih uzeo.
Drug ima 3-ku, i super je uredjaj...
Meni je ovaj dosadio, tako da bih sada rado prešao na neki telefon koji je full metal body, kada je reč o toj kategoriji, 5t je nezaobilazan.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Da sada uzimam telefon, njega bih uzeo.
Drug ima 3-ku, i super je uredjaj...
Meni je ovaj dosadio, tako da bih sada rado prešao na neki telefon koji je full metal body, kada je reč o toj kategoriji, 5t je nezaobilazan.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk