Ako je neko putovao, molio bi za utiske

DW, opusti ruku i baci neki red o svom iskustvuDay Walker napisao: 23 Feb 2017, 22:22 Bio 2015. i onako. Smor za letovanje. Kad budem za kompom, prosiricu malo pricu, ali generalno sam se razocarao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
jel si lud, kalabrija je kombinacija kosova crne gore italije grcke i afrike, nidje veze. mislim zabavno je utoliko sto je italija ali niti je more nit je hrana nit je provod, sirok luk zaobilazenja ako se ide a da nije neka prijateljska sema kao sto smo mi isli.Darko napisao: 23 Feb 2017, 22:09 Neki ljudi su mi rekli sto su isli u redjo kalabriju. To je poslednji grad pre sicilije. Kazu da je bagatela sve cak i za nase uslove. Sve je par puta jeftinije nego nego na severu. Verujem da je i na siciliji tako.
Vec sam i zaboravioVladapetr napisao: 11 Jan 2018, 21:23DW, opusti ruku i baci neki red o svom iskustvuDay Walker napisao: 23 Feb 2017, 22:22 Bio 2015. i onako. Smor za letovanje. Kad budem za kompom, prosiricu malo pricu, ali generalno sam se razocarao.
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
Zaglaviće nam Vlada na neku robiju zbog Dareta.gazza napisao:jel si lud, kalabrija je kombinacija kosova crne gore italije grcke i afrike, nidje veze. mislim zabavno je utoliko sto je italija ali niti je more nit je hrana nit je provod, sirok luk zaobilazenja ako se ide a da nije neka prijateljska sema kao sto smo mi isli.Darko napisao: 23 Feb 2017, 22:09 Neki ljudi su mi rekli sto su isli u redjo kalabriju. To je poslednji grad pre sicilije. Kazu da je bagatela sve cak i za nase uslove. Sve je par puta jeftinije nego nego na severu. Verujem da je i na siciliji tako.