Grčka
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Re: Grčka
gde bre na severu grcke kupanje u maju, mozda na kraju ali na pocetku vrlo tesko, ja sam prosle godine ostao nedelju dana oko prvog maja i bilo je divno vreme, 22-25C ali voda tesko da je presla 18C sem ako ne nadjes neku specificnu situaciju koja greje vodu, kao sto su vulkanske ploce na mom ostrvu na par mesta, gde mozes da lezis u tim nekim prirodnim kadicama sa zagrejanom vodom do mozda 25C. znaci banja fazon, leskarenje u vodi, nema plivanja. ja nisam zimogrozljiv mnogo ali severni egej je generalno hladniji od jadrana i sporije se zagreva. medjutim prosle godine vec u zadnjoj nedelji juna je bila sumanuto topla voda zbog talasa ekstremne vreline, poslednji dan na ostrvu mislim da je bio 30.jun imali smo 39C a voda je po slobodnoj proceni bila 27C.
ne usudjujem se da prognoziram ovo leto, bojim se da nam je klima nepovratno sjebana i da ce ovi dani sa 40C biti sve cesci.
ne usudjujem se da prognoziram ovo leto, bojim se da nam je klima nepovratno sjebana i da ce ovi dani sa 40C biti sve cesci.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Optimista si po pitanju kupanja u tom periodu.
Odvedi mamu u Egipat i eto kupanja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odvedi mamu u Egipat i eto kupanja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Sumnjam da će u Egipat zbog terorista
Mada su živeli u Libiji, možda im ostao jezik malo. Sporazumeli bi se nekako
)
Kipar je dobra opcija. Malo skuplji let, ali ništa strašno. Da bacim pogled na hotele sada.
Hvala
koji deo Kipra da gledam?

Kipar je dobra opcija. Malo skuplji let, ali ništa strašno. Da bacim pogled na hotele sada.
Hvala

koji deo Kipra da gledam?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Od nje sam i zaradio pneumatoraks, tj. problem sa plućnom maramicom. Ona ne može uzbrdo nažalost. Ja još uvek guram, mada leva strana će mi pući uskoro, osećam.
Izgleda da je konačna odluka Hurghada u Egiptu. Let za dvoje je 500 eura, smeštaj sada gledam. Dobro što je aerodrom blizu, sat vremena od mene. Kaže da se ne plaši terorista, tu su već prošli, neće opet na isto mesto
Izgleda da je konačna odluka Hurghada u Egiptu. Let za dvoje je 500 eura, smeštaj sada gledam. Dobro što je aerodrom blizu, sat vremena od mene. Kaže da se ne plaši terorista, tu su već prošli, neće opet na isto mesto

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''