Ljubitelji satova?
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Re: Ljubitelji satova?
Meni jedina (trenutno ne znam ni jedan drugi) lux marka a da bude sportski nastrojen 

Tag Heuer, ali oni su ipak malo ispod.
- speedy stikis
Jedino carrera ali bas sto to kazes nekako mi je niza liga u odnosu na onu omoge
Ali nema sumnje da se radi o odlicnom satu

Ali nema sumnje da se radi o odlicnom satu

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Dade mi otac ovaj sat ali deluje mi preveliko za moj zglob.

Povecaj zglob.
Laki021 napisao:Omega mi je i zvanicno omiljena marka satova

Mada i Rolex ima lepih modela.
- milan_zmaj
- Pridružio se: 02 Avg 2015, 14:44
Kad smo kod Rolex a
Servis jednog od jako dobrog i pouzdanog mehanzma
https://youtu.be/wfNOgWGME_c
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Servis jednog od jako dobrog i pouzdanog mehanzma
https://youtu.be/wfNOgWGME_c
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ima ih baš dosta...čak i oni koji nekad nisu imali sportski imidž sada su otvorili čitave linije "sportskih" satova.speedy stikis napisao: 19 Dec 2017, 20:40 Meni jedina (trenutno ne znam ni jedan drugi) lux marka a da bude sportski nastrojen![]()
- speedy stikis
Ono sto se meni svidja osim omege ne mogu da nadjem (mada i ova omega koju sam okacio ima jedan minus jako je debelo kuciste 18.8mm)
Ja gledam da sat ima chronometer, minimum wr 200, silikonska narukvica (dobro to uvek moze da se zameni) i datum.
Meni je sat 24h na ruci, plivam ronim sa njime...
Od automackih lux satova mozda jos zenith el primero sport (mada mi on ipak vise vuce na elegantan sat sto nije moj fazon), iwc da se probere neki iz aquatimer
Problem za mene je sto 90% glavnih firmi prave elegantne satove kojih ja nisam ljubitelj
A kod quartz-ih je vec neka sastvim druga prica
Ja gledam da sat ima chronometer, minimum wr 200, silikonska narukvica (dobro to uvek moze da se zameni) i datum.
Meni je sat 24h na ruci, plivam ronim sa njime...
Od automackih lux satova mozda jos zenith el primero sport (mada mi on ipak vise vuce na elegantan sat sto nije moj fazon), iwc da se probere neki iz aquatimer
Problem za mene je sto 90% glavnih firmi prave elegantne satove kojih ja nisam ljubitelj
A kod quartz-ih je vec neka sastvim druga prica

Kod Omegi mi se ne svidja sto neke modele nude samo sa Titanijumskim kucistem. Ne volim titanijum, sat deluje suplje i jeftino.
- speedy stikis
Uglavnom imas u obe verzije verzije ali razlicite boje, da se zna koji je skuplji
Nemoj me drzati za rec ali mislim da sam negde citao da titanijum kuciste "bolje" reaguje na magnetno polje pa da ga zato i vise forsiraju.

Nemoj me drzati za rec ali mislim da sam negde citao da titanijum kuciste "bolje" reaguje na magnetno polje pa da ga zato i vise forsiraju.
- milan_zmaj
- Pridružio se: 02 Avg 2015, 14:44
Danas na ruci...kad smo kod Omege.

Jel moze neko ko zna i prati da baci par kvalitetnih sajtova za online prodaju . Trazim jedan sajt , od pre par godina sam gledao nesto na njemu . Otprilike tek kad vidim naziv seticu se .
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Omaovi burazeri u akciji