Naši snimci saobraćajnih situacija

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Re: Naši snimci saobraćajnih situacija

Post od stefanan »

Neo napisao:Jeste radar skoro svaki dan tu, ali vidi se sa mosta kada se prilazi iskljucenju, pa ja uvek prvo osmotrim.
Mene smara ta taktika jer moram vozim desnom trakom onda, a tu uvek neko kilavi, volim da se malo izgasiram na mostu, pa posle usporim kad se isključim

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Korisnikov avatar
Neo
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2013, 22:11
Garaža: Toyota Rav4

Post od Neo »

Veliki je most, dovoljno je 30-40m pre iskljucenja da se prestrojim u desnu traku, pa ako ih nema, nizbrdo opet u levu.
Jedino sto se uvek nadje neko pametan pa proleti kroz stop sa leve strane na pola spustanja.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Pazi na to uključenje na pola spuštanja, jako je nepregledno.
Cela petlja je tim visokim ogradama i oštrim uključenjima, bez trake za ubacivanje, neviđen primer nestručnosti današnjih inženjera. Uporedite samo mostarsku petlju, koliko se nekada bolje projektovalo...
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Tamo je bilo neograničeno mesta, a ovde je teška budževina u pitanju.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Samo je trebalo Ruse naterati da izmeste rezervoare ili to rešiti pre nego što smo im poklonili NIS...
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Pa sad su u planu da se pomeraju :)
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Situacija posle Nove Galenike. Ograničenje je tu 60kmh (a znam i zašto - jednom sam prisustvovao udesu kada je BMW iseko Mitshubishi na pola jer je vozio sigurno preko 120kmh) - ima mnogo ukrštanja, prodavnica usput pa se svi isključuju i uključuju pa je svakako opravdano. Kontrola je česta, a ljudi ne reaguju čak ni na upozorenja - pre Nove Galenike vidim da se lik približava suludom brzinom (ja voizm 60) i pretiče me sigurno duplo brže nego što ja idem. Sviram, sviram da uspori - ništa. Odmah su ga upecali, jedva je ukočio. Koliko moraš biti lud da voziš duplo od ograničenja iako na DVA mesta imaš znak da je tu dozvoljeno 60kmh, pri tom ima nekoliko semafora... da mu je neko izleteo, karambol bi bio neizbežan. Plus koliko ćorav moraš biti da ne vidiš radar u pandurskom vozilu koji se vidi maltene još kad skreneš od Galenike ka Metrou.

Slika
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

OStaje nam samo da se nadamo da će sud tog pavijana da otkači od ulice bar 6 meseci. Mada, znajući ekspeditivnost našeg sudstva, nagodbe i slične debilane, taj će još dugo tako da vozi.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Ako je vozio preko 90, nema tu nagodbe, dobice lepu kaznu.
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Sigurno jeste. Ja sam vozio 60 a on je bas proleteo pored mene. Sad sve je relativno ali tako mi je izgledalo, bas je brzo vozio, a i videlo se po kocenju.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
marketman
Reactions:
Pridružio se: 01 Okt 2015, 11:52
Garaža: Toyota Rustolla 1.6 astmo

Post od marketman »

Korisnikov avatar
Sinisa G.
Reactions:
Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
Garaža: GTS, EVO500, GSI

Post od Sinisa G. »

H4wkeye napisao: 15 Jan 2018, 13:15 Ako je vozio preko 90, nema tu nagodbe, dobice lepu kaznu.
Mene su tu uhvatili sa 165 prije ovoga novog zakona i nagodbi. Dobio ko sudije kaznu oko 100 evropskih bez oduzimanja dozvole.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Sad bi za to prekoracenje odmah isao u zatvor, plus 16 poena, zabrana 9+ meseci.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Nema mesta u zatvorima za kriminalce, a ne za saobracajne prekrsaje. Nema trika da bi isao u zatvor.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
havijer
Reactions:
Pridružio se: 28 Mar 2015, 07:55
Garaža: I30 mk1 1,4

Post od havijer »

cozmo napisao:Situacija posle Nove Galenike. Ograničenje je tu 60kmh (a znam i zašto - jednom sam prisustvovao udesu kada je BMW iseko Mitshubishi na pola jer je vozio sigurno preko 120kmh) - ima mnogo ukrštanja, prodavnica usput pa se svi isključuju i uključuju pa je svakako opravdano. Kontrola je česta, a ljudi ne reaguju čak ni na upozorenja - pre Nove Galenike vidim da se lik približava suludom brzinom (ja voizm 60) i pretiče me sigurno duplo brže nego što ja idem. Sviram, sviram da uspori - ništa. Odmah su ga upecali, jedva je ukočio. Koliko moraš biti lud da voziš duplo od ograničenja iako na DVA mesta imaš znak da je tu dozvoljeno 60kmh, pri tom ima nekoliko semafora... da mu je neko izleteo, karambol bi bio neizbežan. Plus koliko ćorav moraš biti da ne vidiš radar u pandurskom vozilu koji se vidi maltene još kad skreneš od Galenike ka Metrou.

Slika
Tu prolazim jednom nedeljno i nisam ih video do sada. Dobro je što pročitah ovaj post.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Odgovori