Delija napisao: 16 Jan 2018, 10:59
Jedino od bitnih stvari sto mu stvarno fali je professional navigacija i to ne zbog same navigacije, vec zbog izgleda enterijera.
Nije mi jasno kako su tako zardjala kociona klesta
Fali mu i m sport vesanje barem i Hifi muzika. U ovoj varijanti ne postoji mogucnost retrofita 8.8" ekrana kad nema ni osnovnu navigaciju ja mislim.
Koja je realna cena , ispod 20 000, s obzirom na godiste i opremu?
Zaboravio si jos H&K ozvucenje i koza ili alkantrana. Nisu nimalo losa ova stof sport sedista ali... Realna cena je 20k. 6 god star auto, preko 100k, izaso iz garancije...
Dobro, ne treba preterivati. M sport vesanje ide uz M paket (a uz M jos dosta stvari) a ne uz sport. Da je M paket ne bi bio skup nikako.
Ja sam moj platio pre god dana oko 20k eura a ima profi navigaciju i kozna sedista. Sa 80k na satu i 2 god doplacene garancije...
ROCK napisao: 16 Jan 2018, 13:01
Zaboravio si jos H&K ozvucenje i koza ili alkantrana. Nisu nimalo losa ova stof sport sedista ali... Realna cena je 20k. 6 god star auto, preko 100k, izaso iz garancije...
Dobro, ne treba preterivati. M sport vesanje ide uz M paket (a uz M jos dosta stvari) a ne uz sport. Da je M paket ne bi bio skup nikako.
Ja sam moj platio pre god dana oko 20k eura a ima profi navigaciju i kozna sedista. Sa 80k na satu i 2 god doplacene garancije...
Znaci ovaj ima standardno vesanje kao i non sport model (ili modern ili luxury ) pretpostavljam. Naveo sam barem HIfi koji meni zvuci perfketno ,ne mora ni HK, kozu (ili Alcantaru) bih prezalio.Nema ni grejace sedista, (prednji senzori , HUD manje bitni).Meni deluje i 20 000 kao jaka cena za ovaj auto, a ne verujem ni da bi toliko spustili.