@Heinz poslušao sam tvoj predlog i malo istražio o Amuljaniju, pročitao teme na nekim forumima, i danas rezervisao. Najjeftinije me izašlo preko domaće agencije, sa 20% popusta na first minute izađe 450e za 10 dana. Skoro pa džabe
Oečkujem fenomelanan provod, svi preduslovi su tu.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Bili tamo pre par godina. Studio je tacno na delu plaze gde su samo gosti smestaja, ima prirodnog hlada na istoj i lezaljke pansiona. Ovde nema talasa kao na Golden Beachu, pesak idealan za klince. Dvoriste je sa ljuljaskama i jos kojecim.
Ja sam uzeo Giota smeštaj, a ima ga i boljeg. Kažu da je Amuljani raj za odmor sa malom decom, plus nema buke i frke uveče.
Ako si zainteresovan javi pa ću ti proslediti ponude od Grka, jer sam sinoć poslao upite pa mi svako malo stižu. Ovo što sam uzeo mi preporučio jedan naš lik koji se tamo preselio, kaže toliko mu lepo da više nigde ne putuje.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Amuljani je extra, plaze savršene, jedino što je ostrvo veoma malo pa se bojim da dosadi vrlo brzo.
Ja sam bio nekoliko puta ali samo na dan od jutra do večeri.
Od 1. januara 2018. turiste koji putuju u Grčku očekuje novi namet u vidu uvođenja dodatnog poreza, tkv. boravišne takse.
Boravišna taksa će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:
• 4 € po sobi dnevno za hotele sa 5 zvezdica
• 3 € po sobi dnevno za hotele sa 4 zvezdice
• 1,5 € po sobi dnevno za hotele sa 3 zvezdice
• 0,5 € po sobi dnevno za hotele sa 1-2 zvezdice
• 0.5 € dnevno za privatne sobe, studija i apartmane.