Sport
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Sport
Trebalo je tu i koleno da radi
. Jeste iskljucen.

Poslednja izmena od Kornjaca Rade u 17 Jan 2018, 12:14, izmenjeno 2 puta ukupno.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jeste, nego sta je.
Pogledaj 50. sekund kako ga je Beli prvi "slucajno" zavalio laktom.
Pogledaj 50. sekund kako ga je Beli prvi "slucajno" zavalio laktom.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pogledaj malo pazljivije uz usporeni snimak.
A posle ga je majstorski dohvatio
A posle ga je majstorski dohvatio

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Zadnje dve utakmice su Nagetski baš lepo dobili i Jokić je u obe imao odličan tj. ključan učinak pa da obeležimo to jednim postom:
Noćas su Denver Nagetsi savladali Golden Stejt Voriorse sa 115:108, a Jokić je pred sam kraj dao veoma važnih 3+2 poena i odlepio Nagetse u vođstvo koje Voriorsi nisu uspeli da stignu.
A u prethodnoj utakmici je bila totalna ludnica sa trojkom na samom kraju tj. u zadnjoj sekundi, naravno na dodavanje Jokića ... plus je Joka postigao tripl-dabl:
I za kraj poslastica, odlična i slikovita analiza zašto su Jokićeva dodavanja jedna od najboljih u NBA
Noćas su Denver Nagetsi savladali Golden Stejt Voriorse sa 115:108, a Jokić je pred sam kraj dao veoma važnih 3+2 poena i odlepio Nagetse u vođstvo koje Voriorsi nisu uspeli da stignu.
A u prethodnoj utakmici je bila totalna ludnica sa trojkom na samom kraju tj. u zadnjoj sekundi, naravno na dodavanje Jokića ... plus je Joka postigao tripl-dabl:
I za kraj poslastica, odlična i slikovita analiza zašto su Jokićeva dodavanja jedna od najboljih u NBA

Kazu imaju problem sa Salary cap-om za sledecu sezonu. Da li sam ja jedini koji vidi glavni problem ovde:
Mogu rascistiti 45 miliona a da apsolutno ne osete u igri (cak da budu i bolji).
Trebali bi da urade sta god mogu da u narednim godima zadrze trojku Jokic, Harris i Murray a oni loze pare na onu drtinu Millsapa a Farieda placaju 13 miliona da im sedi na klupi, pa sjajno. I Chandler i Arthur im ne vrede te pare.

Mogu rascistiti 45 miliona a da apsolutno ne osete u igri (cak da budu i bolji).
Trebali bi da urade sta god mogu da u narednim godima zadrze trojku Jokic, Harris i Murray a oni loze pare na onu drtinu Millsapa a Farieda placaju 13 miliona da im sedi na klupi, pa sjajno. I Chandler i Arthur im ne vrede te pare.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Al svi ti igraci su pod ugovorom, treba ih uvaliti nekom kad vecina timova i sama ima po nekoliko takvih.
Tako je, ali meni je potpuno neshvatljivo da su oni tog Millsapa doveli pre samo nekoliko meseci i dali mu toliku platu. Jos mu dali na 3 godine ugovor i svake god mu plata skace!
Farieda jos verovatno i mogu tradovati, on je dobar igrac koji bi u mnogim ekipama dobio mnogo vise prostora.
Farieda jos verovatno i mogu tradovati, on je dobar igrac koji bi u mnogim ekipama dobio mnogo vise prostora.