Održavanje ulica - Beograd

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
LukaMaletin
Reactions:
Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015

Re: Održavanje ulica - Beograd

Post od LukaMaletin »

Eh svako ima nešto ,meni najviše smeta put od nove obilaznice do slane bare, odnosno kružnog toka tu. Pun rupa ,bez razdelne linije , rasveta ni u najavi, baš sramota. Naravno da ga svejedno koristim jel dosta skrati put kada se ide ka Novom Naselju. To mi se čini da vrlo dobro može da pokaže stanje kod nas , zgruvamo pare u nešto ,ali kad treba"final touch" da se da , tu se večito zajebe.

Sent from my XT1635-02 using Tapatalk

Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Moguce i da ja koristim uglavnom one pravce koji su dobri ili solidni pa mi ne padaju na pamet lose ulice.
Svakako ocigledno da je generalno to bolje u odnosu na ono sto čika ogi spomine.
Ima i do auta. Kad sam vozio captur svaka ulica mi je bila losa. Sa meganom to nisam ni primecivao.
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Ogi napisao: 20 Jan 2018, 16:16 Voznja Beogradom se svodi na to gde ces manje da ostetis automobil. Ulice kao sto su M. Gorkog, Svetogorska, Pariska, T. Koscuska... to nije za voznju, to je za zatvaranje. I to pred izbore koji su lopovskoj koaliciji uzasno vazni.
Ih, pa to što si naveo su super ulice kakvih ima. Pretpostavljam da misliš na vračarski deo M. Gorkog. Ako nekad budeš imao vremena, predlažem da kreneš tom ulicom na voždovačku stranu, pa obiđeš naredna 2-3 km trase autobusa 25 ili 26 (najbolje i jednog i drugog). Iznenadićeš se kakvih horora ima. Više nisu problem samo rupe, već čitavi ulegnuti-potonuli delovi kolovoza.

Prethodna vlast je bila jednako lopovska i bahata, ali je vodila više računa o centru grada, a ponekad je "stizala na red" i periferija. U svakom slučaju, moj glas neće videti ni jedni ni drugi, niti bilo ko, ko je do sada učestvovao u gradskoj vlasti.

Ogi napisao: 20 Jan 2018, 16:16 To dosta govori I o narodu.
Pa, više govori o njima. Smatraju da je narod stoka koja ih još više podržava, što je više je*u.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Tako i ja razmišljam
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Bas je postao horor u gradu, nema sanse da skupis 200m celog puta. Samo ides i truckas se, pa ond alupa, pa onda malo udara po bibrezima, a onda vev grizes volan od besa.
Strasno kakve su se provalije pojavile, da upadnes i da ti otpadne tocak i to sve u krugu od 3km od Trga Republike.
Ja sam siguran da nam ulice nikada nisu bile losije, ali bez sale.

Ovo sto su lopovi novo stavili se vec raspada.
Penjanje na Pancevac je postalo lutrija, jedan dan ok, drugi dan ti zvuk spojenog amorta udari u mali mozak. Da ne pricam sto su se sve sahte koje su stavili tako da treba da si fandjo da bi ih obisao, vec pocele da propadaju i za godinu dana ce tu biti haos. Pricam o tome, zato sto je to nova petlja od pre par godina.

Em ukradu na asfaltu duplo vise nego ranije, em debili projektuju za 80e godine i fazon 1000 auta dnevno, pa lada se sastave, taman za pesake da bude.

Sent from the 7th edge of the 3rd World.

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

E brate kada si ti to rekao onda nema dalje. :sesir:

@Snork Da, mislim na deo M. Gorkog od JB do Kalenic pijace, posebno deo kod pijace je bukvalno raspadnut. I na drugu stranu znam da je lose, na primer kada idem u Stadion vise ne prolazim tuda, izbegavam. Problem je sto se mogucnosti za izbegavanje smanjuju svakodnevno jer se sve raspada. Centar je zaista katastrofalan, prosto neverovatno, rupe se jednostavno ne krpe a o propalim I ulegnutim ulicama da ne pricam. Strasno.

Siri centar grada je ubedljivo najgori ja mislim, tu ubrajam I Vracar, male jednosmerne ulice su horor, nekako je najbolji NBGD, valjda zato sto su ulice siroke pa je mogucnost slaloma veca.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Svuda je loše po malim ulicama, Zvezdara, Voždovac... Sad su kao nešto pokrpili, ali su opet ostale neke rupe. Ulegnuća ne znam šta čekaju.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Tek nas čekaju rupe i raspad, jer ovo nije ni z od zime. Opšte rasulo, kopaju na 100 strana odjednom i nista ne urade kako treba.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Ogi napisao:E brate kada si ti to rekao onda nema dalje. :sesir:

@Snork Da, mislim na deo M. Gorkog od JB do Kalenic pijace, posebno deo kod pijace je bukvalno raspadnut. I na drugu stranu znam da je lose, na primer kada idem u Stadion vise ne prolazim tuda, izbegavam. Problem je sto se mogucnosti za izbegavanje smanjuju svakodnevno jer se sve raspada. Centar je zaista katastrofalan, prosto neverovatno, rupe se jednostavno ne krpe a o propalim I ulegnutim ulicama da ne pricam. Strasno.

Siri centar grada je ubedljivo najgori ja mislim, tu ubrajam I Vracar, male jednosmerne ulice su horor, nekako je najbolji NBGD, valjda zato sto su ulice siroke pa je mogucnost slaloma veca.
Da, taj deo oko stadiona je ceo sranje, na par mesta ima oni veliki šahtovi koji vire 10cm iz zemlje. Po centru nisam primetio da je toliko loše stanje

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Ali imate Beograd na vodi bar :kezo: Ovde u PO, interesantno je da ove zime nema udarnih rupa uopste :think: (pre ih je zimi znalo biti na sve strane, slalom vozis). Ulice su uglavnom neravne zbog sahti ili lose uradjenih zakrpa.
Korisnikov avatar
Kabe
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 05:47
Garaža: Japanska vozila

Post od Kabe »

Normalno da nema kad nije ni bilo zime :))

Apropo Beograda, kataklizma... U sredu, umalo ne zakopah ceo auto pri dnu Vojvode Stepe. Iskopali jamu od pola metra, isekli asfalt, nigde oznake. Sreca pa imam dobar refleks...
ОПРЕМ ДОБРО! Posetite blog - Kabe.Space
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Uf koliko mene nerviraju sa tim radovima. Super je sto rade, ali jbt treba im po jebenih mesec dana da asfaltiraju to. Evo ovde i dalje u centru skoro, prometna ulica pored skole razrovano i dalje, sad jos posle ove kise/snega rasut pesak na sve strane, blato, rupe....
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ček dok vide treba li još neka cev da se zameni, neka nova instalacija da prođe. Pa taman kad zatrpaju i asfaltiraju neko će u opštini reći "e, jebi ga, mora se kopa opet".

Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Evo juce prosao, neki radnik siroma sa lopatom baca sljunak/pesak popunjava rupe, umesto da posalju ekipu da asfaltiraju to sto su izrovali. :ccc:
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Evo cisto jedan primer jedne rute od malopre:

Makedonska, Hilandarska, Kraljice Marije do Vuka, Sindjeliceva, Milesevska, Zicka, Grcica Milenka. Znaci katastrofa. Nema 5 metara ravnog asfalta sve ukupno osim onog novog patrljka pored Vukovog spomenika na raskrsnici sa Bulevarom.
Odgovori