BMW - generalna tema
Re: BMW - generalna tema
Ja bih ovakvog

Ovaj sppjler je cuning nfs varijanta. Ali je bas gotivan i tako. Rado bi ga posedovao

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Iskreno, ja bih ovako brzu voznju javnim putevima teskim zatvorom kaznjavao...
Autoput jbt
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Snimljeno u Nemačkoj (lepo se vidi na plavim tablama), na autobanu, potpuno legalna brzina tj. nema limita u max. brzini ... ne vidim u čemu je problem?
A sad da se vratimo snimku: ovaj je garant išao preko 320 km/h. Samo nije trebao da se vraća u levu traku, time je samo nepotrebno rizikovao.
A sad da se vratimo snimku: ovaj je garant išao preko 320 km/h. Samo nije trebao da se vraća u levu traku, time je samo nepotrebno rizikovao.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Jbt šta je kultura, vozi 300kmh i vraća se u desnu posle preticanja, a svaku promenu pravca isprati žmigavcem...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Znam ja vrlo dobro da je legalno, ali znam i sta veoma lako moze da se desi kada neko vozi 300 km na cas. Ne stavlja on samo svoju glavu u torbu...
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
@Vladapetr,
Slažem se ali mislim da je čak i zakonski grešio što je u desnoj traci vozio takvom brzinom, pošto je tehnički bilo nemoguće da je nekome smetao svojom brzinom u levoj traci a ona je i predviđena za kretanje brzinom bez ograničenja. Sa druge strane, potpuno je jasno da je išao previše brzo za kretanje desnom trakom i da je pri takvim brzinama vrlo opasno sustizati vozilo koje se kreće 2-3x sporije od tebe tj. pri takvim brzinama menjati trake.
@DukeNS,
Jasno je, ali to može da se desi i pri 120 ako se "namesti situacija". Sa druge strane, Nemci nisu glupi i sigurno prate statistiku nesreća na svojim putevima, pa iz nje mogu lako da zaključe koliko je ovo opasno ili nije (dozvoliti neograničenu brinu na nekim putevima tj. delovima puteva).
Slažem se ali mislim da je čak i zakonski grešio što je u desnoj traci vozio takvom brzinom, pošto je tehnički bilo nemoguće da je nekome smetao svojom brzinom u levoj traci a ona je i predviđena za kretanje brzinom bez ograničenja. Sa druge strane, potpuno je jasno da je išao previše brzo za kretanje desnom trakom i da je pri takvim brzinama vrlo opasno sustizati vozilo koje se kreće 2-3x sporije od tebe tj. pri takvim brzinama menjati trake.
@DukeNS,
Jasno je, ali to može da se desi i pri 120 ako se "namesti situacija". Sa druge strane, Nemci nisu glupi i sigurno prate statistiku nesreća na svojim putevima, pa iz nje mogu lako da zaključe koliko je ovo opasno ili nije (dozvoliti neograničenu brinu na nekim putevima tj. delovima puteva).
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Vozio sam tj probao ovo cudo i bolesno je kako ide,kakav golf r32,audi a3 itd posto su u toj istoj klasi. Ja vozim 120d 163ks i ide ludo ali ova benzinjara je bolest...passenger napisao:![]()
Vozio sam golfa 5 god dana i audija a3 pre ovog bmw-a i u toj klasi serija 1 pocevsi od same pozicije vozaca za volanom, motorom itd,daleko bolja od a3 i golfa 5
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока