Dobro veče
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Dobro veče
Mislim da izbaci obavestenje o propustenom pozivu.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Možda im ne trebaju kurirske službe, online shopovi i sl.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Kako uopste funkcionise ovo sa stranim brojevima I ko to radi ?
signupujes se za hotline broj, sigurno moze da se nadje gomila opcija na netu. Posle preko mass dialera cimas ogromne kolicine brojeva sa broja koji ti navedes i to je to.
Meni samo nije jasno sta sprecava nase operatere da podnose zalbe i gase te hotline korisnike. Dodatno kako ne postoji neko osiguranje ili procedura za nase korisnike kada su ocigledno prevareni da povrate novac. Na primer kad te neko prevari za neku uslugu koju platis kreditnom karticom ti mozes da se zalis banci i novac ti bude vracen, ovde toga nema a cini se i da operatere boli uvo.
Meni samo nije jasno sta sprecava nase operatere da podnose zalbe i gase te hotline korisnike. Dodatno kako ne postoji neko osiguranje ili procedura za nase korisnike kada su ocigledno prevareni da povrate novac. Na primer kad te neko prevari za neku uslugu koju platis kreditnom karticom ti mozes da se zalis banci i novac ti bude vracen, ovde toga nema a cini se i da operatere boli uvo.
-
- Banned
Ok ali u cemu je fora, sta su ti hotline brojevi i kako ti zaradis na njima ? Neko pozove taj tvoj broj I tebi kao negde stignu pare ? Na kapim. 

- integralac
- Pridružio se: 19 Jan 2018, 02:13
- Garaža: Fiat Coupe 16vt
--------------------------------------
https://www.facebook.com/LanciaLegend/
https://www.facebook.com/LanciaLegend/
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Juče dođem sa planinarenja, napunim kadu i banjam se sat vremena. U medjuvremenu supruga se javi, kaže ode do Chur (50 km od mene) sa drugaricom. Posle 15 minuta od njenog odlaska, čujem ja ušao neko i posle 5-10s zatvori vrata. Ja pomislim da nije ona, jer bi se javila da je nešto zaboravila. Obučem se čas i vidim nikog nema, ništa ne fali.
Malopre komšika priča, kaže juče dolazili jehovini svedoci, ona im otvorila vrata od ulaza zgrade

Malopre komšika priča, kaže juče dolazili jehovini svedoci, ona im otvorila vrata od ulaza zgrade

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Sto ne zakljucavas 

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Nije ona zaključala kad je izlazila, mada ja nikad ne zaključavam. Recimo kad idem da šetam dzukca pola sata-sat, uvek je otključano... nema ništa mnogo da se uzme. Pare su na računu 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Pa da. Kao nekad oni sex brojevi sto zoves i slusas cao ja sam lola i to.Ogi napisao:Ok ali u cemu je fora, sta su ti hotline brojevi i kako ti zaradis na njima ? Neko pozove taj tvoj broj I tebi kao negde stignu pare ? Na kapim.
Nezvanično: naši operateri se prave blesavi, jer i na tom, kao i na svakom drugom međunarodnom saobraćaju, dobro zarađuju. Kad ih neko pita, kažu da nije njihovo da presreću i filtriraju saobraćaj, i da je svako sam odgovoran za brojeve koje poziva.ftj napisao: 28 Jan 2018, 11:44 Meni samo nije jasno sta sprecava nase operatere da podnose zalbe i gase te hotline korisnike. Dodatno kako ne postoji neko osiguranje ili procedura za nase korisnike kada su ocigledno prevareni da povrate novac. Na primer kad te neko prevari za neku uslugu koju platis kreditnom karticom ti mozes da se zalis banci i novac ti bude vracen, ovde toga nema a cini se i da operatere boli uvo.
Ђенерал Јанковић
Država nešto duradi...
Sad me zaustavi policajac za pricanje na telefon.
Zapisao me u neki rokovnik. Sad ne znam da li je to kazna, ili sta je... Nije mi dao nista, niti sam sta potpisivao.
Zapisao me u neki rokovnik. Sad ne znam da li je to kazna, ili sta je... Nije mi dao nista, niti sam sta potpisivao.
Moze da bude i ne mora da znaci.
-
- Banned
Ne verujem, odmah bi ti dao kazneni nalog za placanje. Opusti se I nastavi da pricas u voznji.