Megane 03/04 - razne informacije o održavanju
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Megane 03/04 - razne informacije o održavanju
Moja preporuka za Riznica na Karaburmi. Kontakt na google
Sent from my SK17i using Xparent Blue Tapatalk 2
Servis za Renault Kitcar, vlasnik je Boris , decko je radio dugo u ovlastenom servisu i jako je korektan.
Nalazi se u Vojvode Skopljanca 29 na Vozdovcu, ako znas gde je Subaru u toj ulici. Evo zovi ga pa pitaj za savet ili idite kod njega 0693046950.
Nalazi se u Vojvode Skopljanca 29 na Vozdovcu, ako znas gde je Subaru u toj ulici. Evo zovi ga pa pitaj za savet ili idite kod njega 0693046950.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Mozda su i dizne u pitanju. Meni su ranije trazili za nove dizne oko 200 evra po komadu.
Reno Nesa na Pregrevici u Zemunu. Cini mi se da i Dragan ima pozitivno misljenje o njima.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Reno Nesa na Pregrevici u Zemunu. Cini mi se da i Dragan ima pozitivno misljenje o njima.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Hvala drugari. Videću gde njemu najviše odgovara da odemo.
Posetite www.garaza.rs !
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Zivota!
Mi slubeni Clio odrzavamo u Reno Savi (dobro, znam da je ovlasceni) i skroz su korektni.
Za KitCar i jos nekog u MIrijevksom Bulevaru (bivseg radnika Reno Save) sam takodje cuo dosta toga dobrog.
Mi slubeni Clio odrzavamo u Reno Savi (dobro, znam da je ovlasceni) i skroz su korektni.
Za KitCar i jos nekog u MIrijevksom Bulevaru (bivseg radnika Reno Save) sam takodje cuo dosta toga dobrog.
za nesu sve najbolje...Kuzmanovic napisao:Mozda su i dizne u pitanju. Meni su ranije trazili za nove dizne oko 200 evra po komadu.
kad ne bih mogao kod njega, otisao bih kod borisa...nemam licno iskustvo sa njim, ali imam dobar predosecaj...
O Nesi nemam lično iskustvo, ali na puno mesta sam čuo samo najbolje i uskoro ću raditi veliki servis kod njih.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Kuzmanovic napisao:Reno Nesa na Pregrevici u Zemunu.

- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Evo malo više informacija o autu za koji sam pitao. Dakle, Megane II 1.5 dCi, prešao pravih 135.000, drugi vlasnik. Navodno je na 100.000km urađen veliki servis u privatnoj režiji, ali ne zna se tačno šta je sve menjano.
Uglavnom, on je otišao da mu se odradi mali servis, da bi mu tamo rekli kako treba da se uradi veliki servis i da se zameni desna kugla, a odatle preporuka da ne vozi brže od 80, dok to ne zameni. Cena sa 35% popusta je nekih 60.000 dinara.
U petak ili subotu idemo kod nekog od preporučenih majstora, da se napravi detaljna inspekcija, procena i da se onda odradi zamena onoga što treba. Pretpostavljam da su u Kompresoru rekli da treba da se odradi veliki servis zbog kilometraže, jer ništa nije upisano u knjižicu, obzirom da je rađeno van ovlašćenog servisa.
Uglavnom, on je otišao da mu se odradi mali servis, da bi mu tamo rekli kako treba da se uradi veliki servis i da se zameni desna kugla, a odatle preporuka da ne vozi brže od 80, dok to ne zameni. Cena sa 35% popusta je nekih 60.000 dinara.
U petak ili subotu idemo kod nekog od preporučenih majstora, da se napravi detaljna inspekcija, procena i da se onda odradi zamena onoga što treba. Pretpostavljam da su u Kompresoru rekli da treba da se odradi veliki servis zbog kilometraže, jer ništa nije upisano u knjižicu, obzirom da je rađeno van ovlašćenog servisa.
Posetite www.garaza.rs !
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Taj veliki servis svakako treba odraditi ako postoji i najmanja sumnja da nije odradjen tj. vizuelno prekontrolisati da li je ista radjeno, posle 35K km verujem da je takva provera moguca.
Cifru od 60K din necu ni da komentarisem, posao vrealne vrednosti od 30- 35K plafon
Cifru od 60K din necu ni da komentarisem, posao vrealne vrednosti od 30- 35K plafon
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Trojke, slobodno idi kod Nese, stvarno su dobri i posteni. Sto se tice trapnog dela, mozes svrnuti i do mene da ga iskontrolisemo 

- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Ići ćemo do Neše, samo da se uklopimo sa vremenom. A za trap, čujemo se. Hvala!
Posetite www.garaza.rs !
D' ozivim staru temu.
Drugar ima Megana II 2005. god.
Soferka mu je pukla, tj ima bas dobru i dugacku liniju. I laiku jasno da tu druge pomoci sem zamene nema.
Pa sad ako imate neku preporuku gde bi mogao ugraditi zamensku ostavite kontakt ili ovde ili u pp. U igri je samo podrucje Beograda.
Da, znam za Glass Servis. Ali bi da se vidi kakva je ponuda sa cenama i kod drugih.
Posto ima senzore u soferci neka cena koju on zna je 180e za zamensku, sa ugradnjom naravno.
Drugar ima Megana II 2005. god.
Soferka mu je pukla, tj ima bas dobru i dugacku liniju. I laiku jasno da tu druge pomoci sem zamene nema.
Pa sad ako imate neku preporuku gde bi mogao ugraditi zamensku ostavite kontakt ili ovde ili u pp. U igri je samo podrucje Beograda.
Da, znam za Glass Servis. Ali bi da se vidi kakva je ponuda sa cenama i kod drugih.
Posto ima senzore u soferci neka cena koju on zna je 180e za zamensku, sa ugradnjom naravno.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Car Glass, proveri kod njih.
Posetite www.garaza.rs !
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Evo,pre par dana došao mi šurak iz Kikinde sa namerom da popravi podizač prozora levih vrata (model sa 3 vrata) i da izradi novu karticu koja je pred smrt.Podizač je izašao 4000 RSD(Zoran precizna mehanika,kod Najlona),izrada nove kartice 12000(BEG,Jevrejska).