Koncerti, preporuka, najava...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Koncerti, preporuka, najava...
I to je deo pripadanja grupi...pamte se tekstovi, drže se majice u dnu ormana kada bude svirka da se ljudi podsete... 
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ne smem ni da se setim! Kakva prevara od koncerta
Gesendet von meinem SM-J500FN
Gesendet von meinem SM-J500FN
- starac vujadin
Ja sam stajao kod mikseta kao što obično stanem i bilo je super, kao i ceo događaj. Ipak, manjina ljudi je to čula kako treba.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ja na max 15m od bine 
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ne sećam se koliko je to bilo metara, možda na pola publike, ali jedva sam čuo da li pesma uopšte ide. Teška prevara, a još više boli medijski mrak koji je usledio, kanonada pohvala a negativni komentari brisani. Ovaj tekst je maltene jedino što sam video u medijima o tom skandalu.
- starac vujadin
Upravo suprotno...skoro nigde ne može da se nađe bilo šta lepo napisano o tom koncertu. Od prvog dana ide (opravdana) kritika na račun zvuka na koncertu, ali se tome dodalo i što jeste i što nije, kao da ništa nije valjalo. Čak sam doživeo da je osoba koja je sa mnom bila u društvu, gde smo svi bili zadovoljni zvukom jer smo se našli u toj zoni, posle nekog vremena pod pritiskom okoline počela da priča kako je bilo loše ozvučenje tamo gde je bila. Meni ljudi redovno ne veruju da mi je bio dobar zvuk i gledaju me belo kao da sam pao sa Marsa 
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Bio sam večeras na strava koncertu u Novom Sadu. Rok opera u SNP-u.

Najavili su da će biti Queen, Pink Floyd, Purple, Zepelini, ali nisam znao šta tačno da očekujem, posebno je sumnjivo zvučala reč "opera". Međutim, vokali su bili striktno u rok maniru, a na sceni je bio simfonijski orkestar u kombinaciji sa rok bendom, i hor u pozadini. Zvučalo je fantastično. Na nivou Metallicinog S&M albuma, ili nekog od rok albuma u izvođenja Londonskog filharmonijskog orkestra. Pola pesama sam bio naježen. Mislio sam da tako nešto neću čuti uživo već samo na snimcima. Evo i repertoara:

Najavili su da će zbog velike potražnje ovaj koncert izvoditi svakog meseca, tako da NS rokeri, ne propuštajte. A ni iz BG nije daleko za takvu poslasticu.

Najavili su da će biti Queen, Pink Floyd, Purple, Zepelini, ali nisam znao šta tačno da očekujem, posebno je sumnjivo zvučala reč "opera". Međutim, vokali su bili striktno u rok maniru, a na sceni je bio simfonijski orkestar u kombinaciji sa rok bendom, i hor u pozadini. Zvučalo je fantastično. Na nivou Metallicinog S&M albuma, ili nekog od rok albuma u izvođenja Londonskog filharmonijskog orkestra. Pola pesama sam bio naježen. Mislio sam da tako nešto neću čuti uživo već samo na snimcima. Evo i repertoara:

Najavili su da će zbog velike potražnje ovaj koncert izvoditi svakog meseca, tako da NS rokeri, ne propuštajte. A ni iz BG nije daleko za takvu poslasticu.
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Ovo moze stvarno biti zanimljivo za cuti 
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Kakva su mesta desno? Je l bio neko nekad? Ima na vise nivoa, za sedenje takodje

Razmisljam da l da uzmem ispred bine ili to sa strane.

Razmisljam da l da uzmem ispred bine ili to sa strane.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Sinoc sam u SNP-u slusao Masima Savica. Odlicni muzicari i odlican zvuk. 
Sent from my MI 5s using Tapatalk

Sent from my MI 5s using Tapatalk
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
u petak idem na depeche mode u pestu, ne znam cemu se vise radujem, depeche modu ili voznji brere po staklenom autoputu 400km
depeche modu naravno 
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Lep provod!
Bio sam na D.M. u Beogradu. Jedan od najboljih koncerata u zivotu.
Bio sam na D.M. u Beogradu. Jedan od najboljih koncerata u zivotu.