TT
Vlasnici emigrirali.Milos napisao:Mene zanima gde su sva ona tjuning stajling kola otisla ?
Haha, nidze veze sa realnoscusrdjanyo napisao: 29 Jan 2018, 18:46 Beograđani uglavnom voze nova kola, pod terminom nova podrazumevam do 5 godina starosti. Tako i jeste od 2000. na ovamo. Standard je jači i to se vidi i po kolima. Novosađani kaskaju, ali daleko od toga da nema novih automobila u našem lepom gradu. I NS je 10 puta manji grad pa srazmerno tome ima i manje novijih modela.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Malo je jebeno kad skapiras da je 5 godina u stvari 2013Xepoj87 napisao:Haha, nidze veze sa realnoscusrdjanyo napisao: 29 Jan 2018, 18:46 Beograđani uglavnom voze nova kola, pod terminom nova podrazumevam do 5 godina starosti. Tako i jeste od 2000. na ovamo. Standard je jači i to se vidi i po kolima. Novosađani kaskaju, ali daleko od toga da nema novih automobila u našem lepom gradu. I NS je 10 puta manji grad pa srazmerno tome ima i manje novijih modela.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Da ti slikam parking ispred moje zgrade, sa oko 100 automobila, na prste mozes nabrojati mladje od 5 godina, a tako je u vecini Beograda.
Ali da, sto rece Milos, iscezli oni brzi plastikaneri, ranije sam vidjao barem jednom mesecno po koji.
Da se nadovežem na passengera. Evo jednog primerastarac vujadin napisao: 28 Jan 2018, 11:50 Kola star +20 godina su laka meta...dajte kola koja su novija, a koja su brzo zgasla![]()
Odes 50 km od NS i vec se vidi razlika.Darko napisao: 29 Jan 2018, 22:02 Definitivno ima razlike u razlicitim mestima i delovima zemlje. Na primer u nišu sam video veliki broj zastava, jugica.. Dok na primer u ns su skoro iscezli.
Xepoj87 napisao: 29 Jan 2018, 21:55
Haha, nidze veze sa realnoscu
Da ti slikam parking ispred moje zgrade, sa oko 100 automobila, na prste mozes nabrojati mladje od 5 godina, a tako je u vecini Beograda.
Ali da, sto rece Milos, iscezli oni brzi plastikaneri, ranije sam vidjao barem jednom mesecno po koji.