Dobro veče
Re: Dobro veče
Sere mi se od ovoliko bezgresnika. Kucacu i dalje poruke i pricati bas zbog takvih koje to nervira.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Možeš ti i dalje da imaš probavne probleme zbog "bezgrešnika", dok se ne desi da ti neko dete istrči ispred auta, a ti ukočiš sekundu i po kasnije. Čak i tada će možda da ti bude svejedno jer, zaboga, istrčalo je van pešačkog prelaza, ko ga je bio po ušima.
Jedini problem je da treba mirno spavati posle toga. A ima i roditelja koji rešavaju sporove ubrzanim postupkom, pa shodno tome može da ti bude i prilično nelagodno ako se nekada negde po mraku......Kapiraš?
Jedini problem je da treba mirno spavati posle toga. A ima i roditelja koji rešavaju sporove ubrzanim postupkom, pa shodno tome može da ti bude i prilično nelagodno ako se nekada negde po mraku......Kapiraš?
Problem je samo u tome što oveća gomila kojekakvih primata ne zna kako da upari telefon sa autom da bi mogla da uživa u blagodetima postojeće tehnologije. Tako dolazimo do situacije "skupi auto-teleća glava(alternativno:plavuša)-telefon u ruci".
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Kapiram da ce te omlatiti neka volina zbog tog nenadjebivog stava.Dani napisao: 30 Jan 2018, 08:11 Sere mi se od ovoliko bezgresnika. Kucacu i dalje poruke i pricati bas zbog takvih koje to nervira.
Brzine idu u H-a !!!

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Da, neka volina... Ruka joj se pozlatila

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Svi kuckamo i pričamoDani napisao:Sere mi se od ovoliko bezgresnika. Kucacu i dalje poruke i pricati bas zbog takvih koje to nervira.
Neko umereno, neko ne
Nekoga uhvate, nekog ne
A zanimljivo je da svi znaju da to ne sme da se radi
Tako da je samo stvar bahatosti, kao i većina stvari danas
Ima nas koji ne koristimo telefon uopste tokom voznje. Nece svet propasti ako odmah ne odgovorim na poziv ili porukuMcGruja napisao:Svi kuckamo i pričamoDani napisao:Sere mi se od ovoliko bezgresnika. Kucacu i dalje poruke i pricati bas zbog takvih koje to nervira.
Neko umereno, neko ne
Nekoga uhvate, nekog ne
Sent from my Lenovo K53a48 using Tapatalk
- kragujevac
Možda zvuči neverovatno, ali ne uzimam telefon u ruku dok vozim. Nisam telefonirao u vožnji čak i u vreme dok se za to u D nije plaćala kazna (uvedena je u februaru 2001.).
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Ni ja ne pričam, a ako pričam na BT je, ali tada sam solo u kolima
U stani kreni vožnji kuckam, jbg
U stani kreni vožnji kuckam, jbg
pingvin napisao: 30 Jan 2018, 08:51Ima nas koji ne koristimo telefon uopste tokom voznje. Nece svet propasti ako odmah ne odgovorim na poziv ili porukuMcGruja napisao:Svi kuckamo i pričamoDani napisao:Sere mi se od ovoliko bezgresnika. Kucacu i dalje poruke i pricati bas zbog takvih koje to nervira.
Neko umereno, neko ne
Nekoga uhvate, nekog ne
kragujevac napisao: Možda zvuči neverovatno, ali ne uzimam telefon u ruku dok vozim. Nisam telefonirao u vožnji čak i u vreme dok se za to u D nije plaćala kazna (uvedena je u februaru 2001.).

- kragujevac
Šta je pisac (ili bolje rečeno postavljač fotografije) hteo da nam kaže?
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Mislite na bebe-foke 

- kragujevac
Recimo da mi to nije baš najjasniji post. Možda sam propustio neku lekciju u školi.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Ok, sad i ja navijam da ti stigne uplatnica.Dani napisao:Sere mi se od ovoliko bezgresnika. Kucacu i dalje poruke i pricati bas zbog takvih koje to nervira.

Sto si ti nervozan toliko?Dani napisao: 30 Jan 2018, 08:11 Sere mi se od ovoliko bezgresnika. Kucacu i dalje poruke i pricati bas zbog takvih koje to nervira.